Ruokatarkastus


Maunon kummitäti, se jolla on Ne Kynnet, teki bongauksen ja sai haalittua ruokaa superhalvalla lopetettavasta Valintatalosta. Haalitusta erästä löytyi myös Maunon herkkuja, Sheban Luxuriesia ja Purinan Gourmet Goldia, joten me saatiin iso kasa ruokia varastoon. 57 purkkia 16 eurolla! Tästä riittää piiiiitkään (kun täydennyksenä on tietysti myös lihaa, kalaa ja raksujakin)!

Tarkastaja Turakainen eläintarvikevirastosta oli tietysti heti kärppänä paikalla tarkastamassa, ettei erään ole livahtanut mitään tylsää patee-mössöä, vaan kaikki on aitoa lihaa ja soosia.

Sheban Luxuries on ollut supersuosittua. Se on selkeästi "pelkkää lihaa" kirkkaassa kastikkeessa, ei viljaa ja Mauno rakastaa sitä. Makuja on neljä: kana, ankka, tonnikala ja meren herkut, jossa on kalaa, simpukoita ja mitälie. Nirson kissan kanssa on helpotus löytää jotain, mikä on selvästi herkkua.

Kommentit

 1. Mahtava määrä ruokaa!!!Kyllä Maunon nyt kelpaa=D

  VastaaPoista
 2. Mauno, kissoista kuvauksellisin! On sulla nyt käynyt säkä ja tuli ihan joulu, vai mitä!

  Kiitti sydämestä - sultahan se kumminkin oli, eikö?

  VastaaPoista
 3. Joo, multahan se, mää oon semmottinen sydäMMellinen kolli.

  VastaaPoista
 4. Maukka on niin ihana ilmeeltään: onhan nää mulle? siis onhan varmasti? ettei käy mustatjaharmaat ;)

  VastaaPoista
 5. Eikun se on: eihän täällä oo pateeta? onhan nää kaikki lihaa ja soosia? mitä toi suflee on? eihän se oo pateeta? *huolestunut*

  VastaaPoista
 6. Heheh, Maunoa taitaa huolestuttaa, löytyykö purkkien seasta banaanilastien tapaan omituisia sirkkoja ja hämähäkkejä häntää yöllä puraisemaan. :c)

  Meidän katit pääsee huomenna ex tempore-reissulle mummolaan, ja kahvitauon jälkeen suunnistetaan takaisin kohti kissahotellia. Huhhuh mikä tohinapäivä. Oikein leppoisaa uudenvuodenviettoa teille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin