Kakkaloora, puhuva auto...


Nyt on talossa uusi kakkaloora, entistä korkeampi. Tämä on nyt ihan tavallinen muovilaatikko, ei mikään lemmikkikaupan tuote. Katsotaan miten tämän reunat pitävät pitkäjalkaista kakkaajaa. Ainakaan sitä ei isommin vierastettu kun pistin vanhan hiekan suoraan sinne. Heti piti mennä perässä merkkaamaan hiekka, vaikka sitä ei ollutkaan edes putsattu.

Kommentit

 1. Hei, nyt on pakko kyssyy tuosta laatikon vieressä olevasta roskiksesta... Onko sulla se sitä varten, että laitat sinne hiekkiksestä kokkareet? Oon itekki miettinyt et miten tollanen roskis toimis, et pitääkö hajut...nyt meillä on käytössä ihan vaan pussi...

  VastaaPoista
 2. voi miten kaunis turkki Maunolla on, ja kiitos henkilökunnan joka jaksaa kuvata ja kirjoittaa juttuja Maunosta. Ne ilahduttavat nyt kun meidän molemmat kissat ovat jo kissataivaassa mutta elivät hienon olohuonekissan n. 20vuotisen elämän molemmat.
  Valoisaa joulunaikaa Maunolle !
  terv. Pipsa

  VastaaPoista
 3. Fani,
  itse asiassa laitan kokkareet pussiin (koirien kakkapussi) ja pussin tuonne roskikseen. Siivoan kokkareet illalla ja aamulla ja aamulla sitten vien molemmat pussit mennessäni taloyhtiön roskikseen. Illan pussia ei voi jättää mihinkään lojumaan, koska Mauno repii kaikki muovipussit, mutta en halua kakkapussia myöskään keittiön roskikseen, sillä Maunon kakka HAISEE. :o)

  Kiitos Pipsalle, Maunon turkki ON kaunis.

  VastaaPoista
 4. Hei siis KAKAT voi laittaa vessanpönttöön kun käyttää reikälapioo. Sehän on vain kakkaa sitten, ja veikkaan että joka taloudessa tulee ihmiseläimeltä isompi kakka. Mutta pissipaakut siis tietenki roskikseen, ei pönttöön.

  VastaaPoista
 5. Maunolla oli pitkään sen verran löysä kakka, että siinä oli aika muheva hiekkakuorrutus niin en ole niitä sitten pönttöön pistänyt. Nyt on taas sen verran kovempaa, että voi pistääkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin