Risto Reipas ja Ei-Niin-Reipas


Risto Reipas:
Mauno sai eilen kaapin leluvarastosta kaksi uutta hiirtä: keltaisen ja sinisen peltohiiren. Niitä pieniä karvaisia, mitä lie kaninkarvaa ovat. Aivan parhaita. Niillä leikittiin sitten koko ilta, monta tuntia putkeen, itsekseen. Ja tänään aamupäivä, ainakin 4 tuntia putkeen.

Leikissä väijytään hiirtä, loikataan sen kimppuun, napataan se oravaotteella, heitetään kuperkeikka niskan yli, potkitaan takajaloilla, heitetään hiiri, rynnätään perään, kannetaan sitä suussa suurena saaliina, piilotetaan se mattorullasta tehtyyn tunneliin, väijytään... jne. Monta tuntia putkeen.

Paitsi itseään, Mauno viihdyttää leikillään myös henkilökuntaa. Win win.

Leikistä ei tietenkään ole kuvia, se on sen verran vauhdikasta puuhaa, että ei näissä valaistusolosuhteissa. Hyvä kun saa jonkinlaisia rakeisia makoilukuvia...

Risto Ei-Niin-Reipas:
Sen jälkeen väsy iskee ja pitää vetäytyä omalle paikalle nojatuoliin ottamaan pienet tirsat. Lötköpötkö. Kuvassa Maunolle hyvin tyypillinen nukkuma-asento. Noin se on nukkunut ihan pennusta asti. Toki välillä myös kerälläkin, varsinkin henkilökunnan kyljessä. Yksin se usein revittelee.


No niin, riittää se kuvaaminen, anna mun nukkua!

Kommentit

 1. Suloinen Mauno Maukuja.On varmaankin kiva katsella kissan leikkiä.
  Meillä kissat ovat jo sen verran iäkkäitä, että ne nukkuvat suurimman osan ajasta.

  VastaaPoista
 2. Mauno on vielä aikalailla pentumoodissa: leikkiä ja unta vuorotellen. Molemmat täysillä. On/off.

  VastaaPoista
 3. Vampyyri Manuel the merciless...

  VastaaPoista
 4. Onko hiiren karvan pituudella väliä? Meillä lyhytkarvaset on ihan tylsiä, mutta pitkäkarvaset hittejä. :D

  VastaaPoista
 5. Ei ole väliä, meillä on hittejä myös itsetehdyt huovutetut hiiret, jotka ei ole ollenkaan karvaisia. Yksi valkoinen pitkäkarvainen peltohiiri on selvästi vähän spesiaali, se on jotenkin kamalan ihqu. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin