Herrasmiäs Mauno


Mauno oli taas tänä(kin) aamuna täydellinen herrasmies.

Ensin se yritti ennen kellonsoittoa herättää henkilökuntaa huutamalla korvaan (siis suoraan korvaan, lähietäisyydeltä tähdäten) mauuuuu! Muistakaa Maunon kova ääni.

Kun huutaminen ei saanut henkilökuntaa hereille koomasta, seuraava yritys oli käteen pureminen. Ei auttanut sekään.

Piti vain asettua kainaloon hurisemaan. Sitten kello soittikin. Maanantaiaamuna onkin helppo herätä kellonsoittoon, kun vieressä on huriseva karvakasa. Henkilökunta otti pienen torkkuviiveen ja Mauno päätti lämmittää nuhaista poskipäätä kuumalla tassullaan.

Kun kello vihdoin oli niin paljon, että henkilökunnan oli ihan pakko nousta ehtiäkseen töihin, henkilökunta kömpi vihdoin ylös, kävi vessassa ja meni keittiöön laittamaan Maunolle ruuan. Maunoa ei näkynyt missään. Kun ruoka oli kupissa, vesi vaihdettu ja matka kävi kohti kylpyhuonetta ja suihkua, löytyi Maunokin. Se makasi edelleen sängyssä, hyödyntäen henkilökunnan jättämän lämpimän paikan.

Nice!

Henkilökunnan ollessa suihkussa Maunno oli siirtynyt nukkumaan olohuoneeseen kirjahyllyn päälle. Pois makkarin hälinästä, jonne henkilökunta tuli pukeutumaan ja laittoi vielä valotkin. Olkkarissa sentään oli mukavan hämärää jatkaa unia.

Kommentit

 1. Typo!

  Greetings to our friend in Espoo :D

  Tuo ensimmäinen kuva on taas aivan loistavanihana. Mauno mussukka,

  VastaaPoista
 2. Kyllä Mauno osaa taas hommat.Mikä sen mukavampaa kuin käpertyä valmiiksi lämmitettyyn sänkyyn, kun on ensin saanut henkilökunnan ylös siitä.

  VastaaPoista
 3. Hahhaa.... :) Meillä on myös sellainen meininki että jos mun tarvitsee nousta normaalia aikaisemmin, niin kissat ei jaksa millään nousta sängystä. Sitten kun ne vihdoin nousee ja löntystävät mun perässä keittiöön, ne jää makailemaan pitkin lattioita haukotellen.

  VastaaPoista
 4. kuulostaa hyvin tutulta; vahtivuorojen vaihtoa ettei möröt pääse yllättämään: toinen nukkuu toinen vahtii!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin