E = MC Mauno


Mauno on viihdyttänyt tänään lapsivieraita. Veljeni lapset (2 ja 4,5 vee) olivat vanhempineen visiitillä koko päivän, noin 7 tuntia.

Maunohan ei ole tottunut lapsiin sen kummemmin, mutta ihan hirveän hienosti se toimi hulinassa. Välillä se osallistui leikkeihin, välillä taas touhusi omia hiirileikkejään kaiken tohinan keskellä. Äkkinäisiä liikkeitä se toki säikkyy, mutta niitä on vaikea välttää noin pienten lasten kanssa, vaikka niistä koko ajan yrittääkin muistuttaa. Loppuillasta se alkoi olla selvästi väsynyt, kun päikkärit jäivät väliin, mutta sen kummemmin se ei vetäytynyt pois vaan halusi koko ajan olla lähettyvillä, vaikka se ei esimerkiksi syliin tungekaan.

Koko aamupäivän, ennen vieraiden tuloa, sillä oli aivan käsittämätön hepuli. Se juoksi ympäri kämppää, loikki ja hyppi, ja maukui kovalla äänellä. Meinasi henkilökunnalla mennä jo hermo, mutta onneksi vieraat tulivat ja Maunokin rauhoittui. Nyt se nukkuukin sitten ihan taju pois.

Kommentit

  1. Eikun mulla oli vaan hiano herrasmiähen satiinirusetti vieraiden kunniaksi.

    VastaaPoista
  2. Heh, ja minä kun tykkäsin että katsoit minua kummasti kun kerroin meidän kissoilla olevan kaulanauhat jouluna. Maukalla on hieno rusetti!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin