Vekki


Eilen, henkilökunnan ollessa parin tunnin keikalla asioilla, Mauno oli onnistunut saamaan pienen vekin suupieleen. Ei se tunnu sitä pahasti aristavan ja antaa aika nätisti putsata Septidinillä. Tai siis kiinnipito kiemurteluttaa, mutta itse putsaaminen ei näytä tuntuvan miltään.

Ihan samanlainen vekki, samassa paikassakin, oli jo kerran aiemmin. Silloin se tuli linnan rakennusvaiheessa, ja luulin että se oli jostain linnan tukirakenteista (se oli korotettu laudan- ja listanpätkillä maalauksen vuoksi). Nyt sellaisia ei ole. Ehkä se on sittenkin tullut jostain ihan tavallisesta kaapinkulmasta tai muusta vastaavasta. En tiedä. Mutta olisi kiva tietää, jos jossain on jotain minkä voisi eliminoida.

Joku pieni verestävä nipsaus on myös korvan sisällä. Liekö kynnellä raapaissut pestessään tai jotain.

Kuvia vekistä ei oikein saa. Pitäisi ottaa tarpeeksi läheltä, mutta kun toisella kädellä yrittää pidellä Maunoa paikoillaan ja toisella kameraa, niin tulos ei ole kovin hyvä... varsinkaan näin lyhytkätisellä.

Kommentit

 1. Paranemisia Maunolle. Arvet lisäävät vain miehisyyttä ;)

  Olen joskus harkinnut webbikameran hommaamista, jotta voisin seurata eläinten puuhastelua päivän mittaan, kun itse on töissä. Nukutaanko meillä vai rämpätäänkö ympäri asuntoa, siitä ei ole mitään käsitystä.

  VastaaPoista
 2. Voi Mauno, Mauno, missä olet taas rymynnyt?

  VastaaPoista
 3. Joo, toisaalta olisi kiva seurailla webbikamerasta sen touhuja, mutta toisaalta en usko että työn tekemisestä tulisi silloin mitään. Luultavasti joko kiljuisin "ei, ei, ei sinne, mitä säää nyt teet" jne, tai sitten mussuttelisin ja lässyttelisin nukkuvaa tai pesevää Maunoa.

  Oma veikkaus on että aamulla leikitään jonkun aikaa (heitän lähteissäni kourallisen naksuja etsittäväksi), luultavasti aika paljon aikaa vietetään ikkunalaudoilla ulos katsellessa ja sitten nukutaan. Usein ovelle tullaan vastaan silmät sikkarassa juuri heränneinä ja sängyn päällä on kuuma kuoppa. :o)

  VastaaPoista
 4. Pitäähän nuorella miehellä nyt aina muutama vekki leuassa olla ;) Nehän vain kertovat reippaasta elämänotteesta. Herra Mäykyseltäkin löytyi vastaava vamma ylähuulesta sunnuntaina, eikä myöskään tietoa, mistä on tullut.

  VastaaPoista
 5. Mäykysellä sunnuntaina, Maukusella maanantaina... jos eivät olisi eri rotua, epäilisin idioottikaksosiksi.

  Harmi etteivät kissat juurikaan tule toimeen vieraiden yksilöiden kanssa. Muussa tapauksessa nämä kaksi touhukaverusta olisi kiva tutustuttaa toisiinsa.

  Tai sitten ei... *ydinräjähdys*

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin