Ärrrrsyttävät tirpat


Alkuviikosta vierailleet Oskari ja Siiri olivat askarrelleet tuliaisiksi pääsiäistirpat. Henkilökunta ripusti ne keittiön ja olkkarin väliseen oviaukkoon. Tirpat ovat Maunon mielestä äärimmäisen ärsyttävät. Tai ainakin ärsyttää se, ettei niihin pääse käsiksi.


Niitä pitää vahtia (huomatkaa viiksien asento) ja tuijottaa ja huudella...


Nyt perrrr... tirpat alas sieltä!


Pääsiäinen on tosi rasittavaa.

Kommentit

 1. Mahtava karjuva viiksivallu-lintubongari! Ei haittaa, vaikkei kuvassa ole ääntä mukana, sen voi kyllä hyvin kuvitella.

  Meillä on nyt ollut muutaman päivän kauheita oikeita tirppoja. Tänään pojat huusivat heti aamusta ikkunan auki ja heti sieltä kuului härnäävä "titytyy". Vähemmästäkin meinaa kissan hermot pettää heti aamusta...

  VastaaPoista
 2. Meillä tyhmä emäntä osti alesta uuden maton, pyöreän, 120 cm halkaisija. Se sijoitettiin eteiseen, josta lähtee ovet kaikkialle muualle huusholliin. Kauhean vaikea kiertää se matto, välillä sille on ihan pakko astua ja silloin pitää juosta tuhatta ja sataa, ihan tassujen kärjillä, että tartte montaa askelta osua. Tyhmä matto.

  VastaaPoista
 3. Jo on henkilökunta kun pistää toisen lelut kattoon roikkumaan! "Oli mulla puuautoja, mutta ne oli naulattu lattiaan ja legotkin oli patterin takana"-materiaalia. Saa kissa vielä traumoja. ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin