LKV Maukulainen

Nyt on pesiä tarjolla halukkaille!

Henkilökunta on surrutellut innolla ompelukoneella ja kun tavaraa on syntynyt yli oman tarpeen, pisti tuonne ---> reunaan linkin sivuun MYYNNISSÄ.


Näin aluksi siellä on tarjolla pesiä muutamalla eri kuosilla, lisää on työn alla ja muutakin mielessä muhimassa. Niistä sitten erikseen.

Kommentit

 1. Me voidaan kyllä suositella näitä pesiä! Meillä on kaksi pesää, viisi kissaa ja siis kolme pesää liian vähän, koska aina niihin on tunkua ja kinaa, että kuka saa olla pesässä. Vuosien varrella on liuta erilaisia pesiä hankittu, mutta mitkään ei ole olleet niin suositut kuin nämä!

  VastaaPoista
 2. Itse tekijänä on pakko myöntää, että meillähän nää ei kelpaa ollenkaan, mutta kiva että muille kelpaa... :D

  VastaaPoista
 3. Pesät ovat ihania! Käyn koko ajan vilkuilemassa niitä ja haluaisin tilata ne kaikki. :) Ainoa, joka on toistaiseksi estänyt, on oma tyhmä ylpeyteni: olin koko talven aikeissa ommella jotain tuollaista, mutta en saanut aikaiseksi... Ehkä pitäisi vain myöntää, että toiset osaa ja viitsii, toiset ei? ;)

  Pesiä voi siis tilata myös eri mitoilla? Mietin, että isompi olisi ehkä parempi, kun kerran C:n ja etenkin T:n on oltava aina yhdessä kasassa nukkumassa. Entä voiko toimittaa jopa oman kankaan vai meneekö liian hankalaksi?

  Keksisin kyllä pesille paljon muutakin käyttöä kuin kissan nukkuma-alustana olemisen. :)

  VastaaPoista
 4. Juu, voi tilata eri mitoilla, joskaan kooooovin suuresta ei ole kokemusta, suurin tekemäni on Maunon matkaboxiin tehty eli Clipper 2:n pohjan kokoinen. Omalla kankaallakin voin tehdä - jos kangas on kohtuullista eli paksu puuvillakangas tai vastaava (ei ihan järkkypaksua, että pystyy ompelemaan). Kaikista mieluiten olen itse käyttänyt Ikean paksuja puuvillakankaita, kaikki niitä vastaavat käyvät erinomaisesti tarkoitukseen.

  Juuri tein "listan" ulkopuolelta kaksi vakosamettista violettia pesää - enkä ihan välttämättä ota niitä "mallistoon", sillä sitä helkkarin vakosamettinöyhtää on nyt joka paikassa.

  VastaaPoista
 5. Joo, en ollut ajatellut patjan kokoista vakosamettipesää. Lähinnä vähän mallipesiä suurempaa mustavalkoista puuvillakangaspesää (mutta ei palloja, ehkä raitoja). Palaa asiaan!

  VastaaPoista
 6. Huh, hikee jo pukkas että nyt se haluaa itselleen vakosamettisen patjapesän... *pyyhkii otsaa*. Kävin jo ostamassa sitä varten uuden ompelukoneenkin tänään.

  Mut joo, muutkin kankaat käy myös paitsi itse toimittamalla niin jos on joku tietty kangas voi kertoa nimen (esimerkiksi Marimekon, Ikean ja muut "brändi"kankaat), joten voin itsekin hakea.

  VastaaPoista
 7. Isommassa pesässä kyllä varmaan ihminenkin köllisi ihan mieluusti, etenkin kissat kainalossa! :D

  Mulla ei ole vielä mitään tiettyä kangasta mielessä - tai on, mutta se on vain omassa mielessä ja arvatenkaan juuri sellaista ei sitten kaupoista löydy. Yritän kuitenkin mennä lähiaikoina kangaskauppoihin katselemaan...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin