Löllösunnuntai

Me on vaan löllötelty viikonloppu. Eilisen ulkoilun jälkeen oli ajatus myös toisen päivän ulkoilusta, mutta kun aamupäivän auringonsäteet saivat Maunon päivystämään oven eteen ja huutamaan ulos, jäi ulkoilu pois ohjelmasta. Otetaan heti alkuun harvennettua tahtia, niin henkilökunnankin hermo kestää. Ainakin hetken.

Pojat ovat siis köllötelleet yhdessä ja erikseen.
Mauno simahti omaan koppaansa kaapin päälle. Henkilökunta yritti ottaa sohvalta muutaman kuvan, mutta se oli hieman hankalaa yhdellä kädellä, kun Eppu nukkui toisen päällä.
On meillä riehuttukin, uudet lelut narunpätkä ja riikinkukonsulkaonki ovat pop. Niiden perässä riehutaan ja hypitään, ja sitten taas köllötellään.

Kommentit

 1. Se sulkaonki on osoittautunut täällä ihan huikeaksi suosikiksi. Joka kerta kun herätään unilta, käydään ensimmäiseksi naukumassa lelulaatikon äärellä, josko sen saisi esiin. Leikin jälkeen mennään sitten laatikon päälle nukkumaan, ihan siltä varalta ettei sen hakeminen jäisi huomaamatta.

  VastaaPoista
 2. Täällä ei ole vielä keksitty sen säilytyspaikkaa, mutta heti kun se kaivetaan esiin, ollaan asemissa. Sillä voi kätevästi leikkittää molempia yhtäaikaa, kun pyörittää ilmassa noin metrin korkeudella sellaista kahdeksikkoa. Molemmat hyppivät omassa päässään.

  VastaaPoista
 3. Ihania löllökissoja ja tosiaan ihania ilmeitä!
  Sulka kuulostaa maailman parhaimmalta lelulta. Toivottavasti mekin saadaan sellainen joskus (pihalla näkyy kyllä usein fasaani, mutta voipi olla, että joudutaan silti tyytymään ihan ostosulkaan).

  VastaaPoista
 4. Vamppuurikissoja täälläkin, trendikästä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin