Ehkä paras

Henkilökunta osti CFA:n näyttelystä pojille tuliaiseksi aidon fasaaninsulan ja se onkin osoittautunut ehkä parhaaksi leluksi ikinä.


Sulkaa täppäillään aivan kuumeisena ja tietysti yritys saada se suuhunsa on kova. Henkilökunta yrittää varjella aarretta ja sai jo varakappaleenkin, sillä ensimmäinen on ehtinyt mennä poikki, vaikkei onneksi leikkikyvyttömäksi sentään.


Erityisesti aitoja asioita arvostava Eppu menee sulasta aivan sekaisin. Se hyökkäilee, puhisee ja murisee sulalle ja loppujen lopuksi ajaa itsensä aivan ylikierroksille.


Näitä pitää hommata lisää varastoon, jos jossain osuu silmiin.

Kommentit

 1. Kunnon peto tarvitsee aidosta villieläimestä peräisin olevat lelut. Kohta teidän pitää vaan lähettää henkilökunta pihalle vaaniman fasaaneja, jos vanhat sulat hajoavat. Mauno varmaan lähtee mielellään avuksi.

  VastaaPoista
 2. Henkilökunnan pitänee alkaa tekemään retkiä keskuspuistoon fasaaneja vaanimaan...

  Ja Epulle todellakin on tärkeää, että lelut ovat aidoista asioista. Villa, turkis, sulat... Maunolle kelpaavat synteettiset materiaalit, mutta Epulle ei.

  VastaaPoista
 3. Riehuisikohan ne itsensä hengiltä isomman strutsinsulan kanssa?? :)

  VastaaPoista
 4. Noita aitoja sulkia, höyheniä ja karvoja jne. saa varmasti monesta perhosidontatarvikkeita myyvistä kaupoista :-) Nimim. yksi huone täynnä mokomia

  t. perhokalastajan vaimoke

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyvästä ideasta! Onkohan siellä noin isoja? Minkään ihan pikkuhöyhenen kanssa ei viitsi alkaa leikkimään, siinä menee sormet.

  VastaaPoista
 6. Kyllä niissä perholiikkeissä on ihan kokonaisia sulkia. :)
  Meillä on kelvannut ihan nippu pienempiä höyheniä kiinnitettynä muutamaan tiukuun.

  terveisin Toisen perhokalastajan vaimo

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin