Yksinkertaista

Aina (lue: useimmiten) ne ostetut lelut eivät ole parhaita.

Viime aikojen hitti on ollut piipunrassi.


Erityisesti Eppu on intoutunut peippailemaan sillä, vaikka peippailu ei ensinnäkään ole sen tyylilaji, eikä lelun materiaali myöskään ole millään tavalla aitoa.


Ja sitten tietysti Maunon pitää tulla osallistumaan, jos kerran Eppukin...


Pussillinen ei paljoa maksanut, mutta osa siitä on varattu henkilökunnalle.

Kommentit

 1. Ei liity tähän, mutta ks. nämä. Aika kivat! En tosin tiedä, osaavatko kissat tähdätä juuri tuohon neliöön: http://supermarkethq.com/product/itch

  VastaaPoista
 2. Hih, meillä piipunrassit ovat olleet pop jo monta vuotta!
  Parhaita niistä tulee, kun vääntelee ne "perhosiksi" / neliapiloiksi (ensin lenkiksi --> kahdeksikoksi ---> ristiin vielä toisen kerran kahdeksikoksi). Silloin niitä on henkilökunnan hyvä heitellä (lentää hyvin!) ja kissan helppo kopata ilmasta kiinni tai kanniskella ympäriinsä. Ihan maailman parhaita ja myös tosi kestäviä leluja! Niin ja värilläkin on ilmeisesti väliä, punaiset on meillä ykkössuosikkeja :)!

  VastaaPoista
 3. Hoo, piti heti hakea kaapista piipunrassit tehokäyttöön. Meni ihan pitkulaisenakin, mutta koitetaas väännellä Sahlenen neuvoin niistä perhosia. Täälä kun asuu yksi tosikovakoristähti.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on joskus olleet piipunrassit leluna, mutta erityisesti Nennalle tärkein ja sytyttävin lelu on ollut hiusponnarit... ne ovat aina kateissa! Jos sille niitä heittelee, se käy hakemassa ja tuo sen heittäjälle:)

  VastaaPoista
 5. Esba: kissa osaa tähdätä erinomaisesti - jos se haluaa. Jos ei, niin no can do.

  Meillä on ollut ainakin Maunolla aiemminkin piipunrasseja, mutta nyt pitkästä aikaa Eppukin pääsi kokeilemaan ja on vallan innoissaan.

  Hiuslenksurat on myös täällä suosittuja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin