Pääsiäiskäsi

Henkilökunta on pääsiäisen joutilaisuudessa hieman askarrellut. Oskarin ohjeella on syntynyt huopaisia munia (sisällä kulkuset) leikkikaluiksi.


Pari uutta pesääkin syntyi, vanhalla ohjeella.

Kommentit

 1. Hienoja ovat, sekä munat että pesät! Henkilökunta voi pian ryhtyä päätoimiseksi kissantarvikkeiden valmistajaksi, testaushenkilökunta ja tarkkailijakin kun löytyvät kotijoukoista. Meillä huovutetut pallot ovat lelujen kestosuosikkeja, vaikkei niissä edes ole kulkusia sisällä.

  VastaaPoista
 2. Nuo tyynyt ovat kyllä hienot. Mitähän mahtaisi eräs katti tuumata, voisi huvikseen kokeilla, kun kaappi on väärällään kaikenlaisia jämäkankaita.

  VastaaPoista
 3. Juuri tuota valkopilkullista kangasta kuolasin Ikeassa! Nyt on varmaan ihan pakko sitä ostaa ja keksiä siitä tekemistä. ;)

  VastaaPoista
 4. Varoituksen sana siitä pilkkukankaasta. Se on jotenkin kieroa. Vaikka leikkaa kankaan "kuteiden" mukaan niin ei tule ihan suoraa, eikä pallorivikään mene ihan sen mukaan. Mutta halpaa on...

  VastaaPoista
 5. Ihania, molemmat! Huovuttaa en osaa, mutta ehkä jonkinlainen pesä syntyisi kun saisi ompelukoneen lainaan.. noita katsellessa alkaa aina tehdä mieli kokeilla itsekin :D

  VastaaPoista
 6. Fani, Tiiti ja Fanni6. huhtikuuta 2010 klo 8.45

  Joko sulta voi noita pesiä tilata? :) Joku sellanen turkoosinen ois niiiiiin meille sopiva.

  VastaaPoista
 7. Kyllähän noita voin tehdä, mutta turkoosia kangasta ei nyt ole ainakaan varastossa.

  VastaaPoista
 8. sitruuna: Kiitos varoituksesta. Siitäkin huolimatta mietin jo vimmaisesti, mitä siitä tekisi. ;)

  VastaaPoista
 9. Hei, onko tuota Oskarin ohjetta huopamunille missä? Kun itse tänään ensimmäistä kertaa tartuin huovutusneulaan ja huomasin, että ei homma olekaan niin hirveää, niin ajattelin että voisi jatkossa suihkia jotain Kossilekin. Se kun rrrrrrrrakastaa villaa.

  VastaaPoista
 10. Oskari on siis 5-vuotias veljenpoikani, ja ohje on hänellä päässään.

  Nuo munat on märkähuovutettu ja niissä on sellainen suklaamunan muovikuori sisällä ja siellä kulkunen. Helppoja tehdä: villaa kerätään ristiinrastiin muovikuoren päälle kunnon kerros, kastellaan kuumassa saippuavedessä (mäntysuopa, marseille, hajuton mielellään) ja sitten hierotaan niin kauan että villa huopuu kuoren päälle. Lopuksi vielä huuhtelu vuorotellen kylmällä ja kuumalla ja sitten kuivumaan.

  Itse olen pienempiä tehnyt neulahuovuttamalla. Ihan vaan tökitään niin kauan että pallo on tiivis, ei siinä kummempaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin