Lahjuksia

Henkilökunta on ollut tällä viikolla läsnäoleva mutta poissaoleva. Toisinsanoen istunut ompelukoneen ääressä pesintähommissa.

Lohdutuspalkinnoksi henkilökunta toi tänään töistätullessaan paketin.

Siinä oli melkein rusetti päällä.


Sen sisässä oli mukavat tirkistysaukot.


Sieltä kuului sisältä merkillistä rapinaa...


Siellä oli joku!


No, siellä laatikossa oli uusi ompelukone, kun vanha tilttasi eilen illalla. Eipä siinä muu auttanut kun rynnätä kaupoille. Nyt surisee komeasti.

Kommentit

 1. Mahtaa olla metka laatikko poikien mieleen :)
  Tekisi kovin itsekin mieli ostaa tähän talouteen ihka oma ommelluskone, mutta pelottavan moderneilta nykyään näyttävät, että oppiiko sitä oikeasti edes käyttämään? Tähän asti on turvauduttu vanhempien kivikautiseen koneeseen, jonka parissa on ne ensimmäiset lankaumpisolmutkin saatu aikaan. Tässä taloudessa ompelutaidot ovat kyllä edelleen siellä lapsenkengissä, että ehkei omalle koneelle kuitenkaan ole niin suuri tarve.

  VastaaPoista
 2. Kelpaisi kyllä tuollainen minullekin! Hidastaa harrastustoimintaa kun joka ompelukseen pitää lainata konetta tulevalta kälyltä :p

  VastaaPoista
 3. Luulen, että siinä on myös henkilökunnan fillari... ei tullut Ponia täksi kesäksi. Kävellään ja ratikoidaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä pesästä. :) On ollut suuri ihmetyksen aihe, mutta on siinä jo ehditty muutamat päikkärit ottamaan. Suurempi hitti oli kuitenkin ihana vihreä hiiri joka paljastui paketista. Ja sitä on kuule retuutettu, jahdattu ja kannettu suussa pitkin kämppää :D
  Mahtava kylkiäinen! Jahka muutetaan niin vois miettiä toista. ;)
  -Jaana

  VastaaPoista
 5. etsiessäni netin ihmeellisestä maailmasta, jotain ihan muuta.. törmäsin tälläiseen http:pronature.vipstore.fi jos katot onko mitään sinulle hyödyllistä tietoa, kissan allergioihin liittyen ?

  VastaaPoista
 6. janahann: kiva kun pesä on kelvannut ja pieni yllärikin :). Aina nuo "kissoille tarkoitetut" eivät välttämättä kelpaa - ja taisi siinä hajuakin vieraista tulla, että ihmettelemistä varmaan piisaa.

  marjo: kiitos vinkistä, mutta noissakin on kaikissa jotain maunolle sopimatonta, joko riisiä tai munaa ainakin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin