Norjaan... eiku...

Ei me mennäkään Norjaan. Enska-systerin rabiesvasta-aineet ei riittäneet, että päästäisivät meidät porukalla maahan, joten se reissu sitten peruuntui.


Mutta me mennäänkin Latviaan! Kesäkuun puolessavälissä on Cesisissä näyttely ja samalla porukalla on nyt ilmoittauduttu sinne.

Ainakin asumuspaikka näyttää lupaavalta: Aparjos.

Kommentit

 1. Onni onnettomuudessa: UPEA majoituspaikka! 8D

  VastaaPoista
 2. Oho, aika hurjapäitä olette! Toivottavasti Eppuun ei iske pyärtymys. :) Ainakin pääsee kunnon hobittilaan toipumaan - mielenkiintoinen majapaikka tosiaan. :)

  VastaaPoista
 3. Waaaau.. tuo asuinpaikka. Miekin tahtoisin poitsujen kanssa ulkomaille, mutta en kyllä uskaltaisi Latviaan asti lähtä :)

  VastaaPoista
 4. Me lähdetään tämmöiselle turvalliselle bussimatkalle: http://www.matkasaarenpaa.net/

  VastaaPoista
 5. Hmm.. pitäisiköhän harkita tuollaista. Tuo Tallinnan matka osuu harmittavasti juuri tenttipäivälle, mutta syyskuussa Riga voisi olla hauska :)

  VastaaPoista
 6. No lähtekää tuonne Cesikseen! Vai Cesisiinkö se nyt on...

  VastaaPoista
 7. Olisi kyllä hieno :) Hetken jo tosissani harkitsin, mutta Aslan ei ehdi saada toista Suomen sertiä ennen sitä kun en ole ilmoittanut sitä Suomeen ennen tuota. (Kannattaa mennä sitten kun Aslankin voi teoriassa saada sen seuraavan luokan ulkomaansertin sitten perään.) Pitääkö tuonne muuten olla jotain "ylimääräisiä" rokotuksia?

  VastaaPoista
 8. Hienoon majapaikkaan kyllä saatte majoittua! Ei ehkä Norjassa olisi ollut noin hienoa. ;)
  Latvia on kiva paikka, mitä nyt ehdin viimekesänä sieläpäin reissata. Tosin kissanäyttelyissä en ole sielä käynyt enkä muuallakaan ulkomailla. Olisihan se varmaan ihan kivaa.
  Toivottavasti teidän reissu onnistuu hyvin.

  VastaaPoista
 9. Onhan tässä vielä muutama näyttely ennen sitä, ainakin Pirok ja Ery-Syd... ;)

  Rabiesrokotus pitää olla, mutta vasta-ainetestiä ei tarvitse tehdä. Ja heisimatolääkitys pitää olla palatessa Suomeen, se pitää olla annettuna 30 vrk ennen paluuta, eli sen voi antaa joko täällä etukäteen tai sitten paikan päällä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin