Propagandan uhri


Mauno, pieni viaton kissanpoika, on julman propagandan uhri. Herra Mäykynen on useampaan otteeseen hehkuttanut Miamorin ruokia, joista Mauku ei ole päässyt nauttimaan vielä ollenkaan.

Henkilökunta oli eilen muilla asioilla Sellossa ja päätyi kurkkaamaan Faunattareen, jossa Miamoria olikin tarjolla. Sieltä lähti mukaan valikoima purkki- ja pussiruokia, vain vuoat jäivät hyllyyn, sillä Mauno ei tunnetusti ole patê-miehiä. Ehkä jo tänään illalla päästään testaamaan onko Maun ja Mäyn ruokamaku samanlainen.

Jos ruuat eivät kelpaa, tiedämme kenelle lähettää ne...

Kommentit

 1. Hei! Meillä on vajaa vuoden ikäinen koratpoika ja hänkin sai Mäykysen innostamana tällä viikolla Miamoria Faunattaresta. Nirsoilija on testannut vasta tuon halveksitun patee-vaihtoehdon, ei kelvannut. Pitää jatkaa testailuja.

  VastaaPoista
 2. Ahaa, Mäykynen voi siis kohta vaatia provikoita! (tai sitten ei...)

  VastaaPoista
 3. Hmm.. Pitääkin kysyä, jos Miamor (lausutaan mäy-mör) haluaisi laittaa maksullisen mainoksen Mäykysen blogiin. Tarkennuksena vielä: herra Mäykynen suosittelee ainoastaan Miamor Ragout Royal -pussukoita. Muitakin tuotteita voi toki syödä, mutta ne ovat lähinnä mahan täytettä. Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, sellaisia Royaleja ei Faunattaressa ollutkaan. Ihmeellisesti kaikki olivat jotain tonnikalaa. Pitäisi ehkä sitten uskaltautua tilaamaan, mutta ensin olisi kiva testata menekki, varsinkin kun herra on niin nirppa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!