Herra Vanpyyrin uudet hampaat, next generation

Epun aikuistuminen on edennyt siihen vaiheeseen, että uudet hampaat ovat tuloillaan. Koska kissa ei lihansyöjänä hampaattomana kauaa hengissä pysyisi, on tapahtuma hieman erilainen kuin ihmisellä. Vanhat hampaat eivät nimittäin lähde ennenkuin uudet ovat paikan päällä. Niinpä Epulla on tällä hetkellä kahdet yläkulmurit. No, toiset vasta pilkottavat, mutta kyllä ne ihan esiin tulevat ennenkuin vanhat tippuvat.


Aikanaan Maunon hampaanvaihdosta postasin suurinpiirtein samalla otsikolla, ilman tuota jatko-osaa tietysti. Koska selain muistaa joskus täytettyjä kenttiä yllättävän hyvin, meinasi käydä hassusti. Varasin työterveyslääkärille aikaa ja siihen pitää muiden tietojen lisäksi laittaa käynnin syy. Olin naputtelemassa jotain H:lla alkavaa, kun selain tarjosi vaihtoehdoksi "Herra Vanpyyrin uudet hampaat".

Olisi saattanut tohtori aika mielenkiinnolla odottaa tulevaa potilasta...

Kommentit

 1. Indyllä ei aikoinaan toinen kulmuri suostunut irtoamaan itsestään, vaan tohtorin piti nykäistä se pois.

  VastaaPoista
 2. Monenlaisia tulosyitä olen asiakkailla nähnyt, mutta "Herra Vanpyyrin uudet hampaat" ois kyllä aiheuttanut pientä kulmien kohottelua täälläkin. :-D

  Enska on velipoikaa edellä, sillä on enää toisella puolella tuplat.

  VastaaPoista
 3. Voi olla, että henkilökunta olisi päätynyt niihin netissä kiertäviin "lääkäreiden saneluihin", jos ei olisi huomannut korjata visiitin syytä.

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin loistava syy lekurilla käyntiin että sehän täytyy käyttää ;D

  Propsit kuvaajalle ja pikku vanpyyrille, ei meillä noin nätisti näytellä hampaita ja pysytä paikallaan kuvausta varten.
  Nyt olis Eppulilla hyvä kalusto käydä näykkäsemässä henkilökuntaa säärestä jos palvelu viivästyy :D

  VastaaPoista
 5. Piti oikein tsekata Flipin purukalusto, mutta tämä hampaidenvaihtoihme taisi päästä menemään tässä taloudessa ihan huomaamatta ohitse, ihan siellä oli normaalit kulmahampaat molemmin puolin.

  VastaaPoista
 6. Flippi on sen verran vanhempi, että kyllä ne pitäis olla jo vaihtuneet. Prosessi on nopea, ihan muutamassa päivässä menee ohi, eli ei ne tuplat kauaa ole rinnakkain.

  VastaaPoista
 7. Sun koirulla on vampyyrin hampaat :)

  VastaaPoista
 8. ööööö, kyllä se ihan kissa on...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!