Mäymöriä mahan täydeltä

Henkilökunta sai vihdoin aikaiseksi purkaa Zooplussan viimeisimmän lastin eli kaksi laatikollista ruokaa kaappeihin. Se vaati pientä järjestelyä ja kaappien uudelleenorganisointia. Tätä projektia Tarkastaja Turakainen valvoi tietysti apupoikansa kanssa hyvin tarkkaan.


Herra Mäykysen suosittelema Mäymör-ruoka on saavuttanut ajan kanssa erityissuosion myös täällä, erityisesti Maunon kupissa. Mauno kun ei lihaan juurikaan koske, varsinkaan jos sitä on tarjolla sen omassa kupissa. Epun kupista voi hieman mais(kut)taakin... Mauno on sitä mieltä että teollisuutta ja työpaikkoja on tuettava, siksi pussi- ja purkkiruoka on parasta. Henkilökunta tilasikin useampaa lajia laatikollisen.

Kommentit

 1. Onnea Apartment Therapyn johdosta maukulaisille :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, saatiin viesti, että siellä ollaan. Kukaan ei ole kysynyt lupaa kuvien käytölle ja muulle, ihan yllärinä tuli...

  VastaaPoista
 3. Tätä kuvaa ei näytetäkään Mäykyselle, ettei herra tule kateelliseksi. Ei meillä ole koskaan ollut noin paljoa Mäymöriä kerralla.

  Tarkastaja Turakainen ottaa tarkastushommat ilmeisesti hiukan rauhallisemmin kuin tarkastaja Mäykynen, sillä meillä vastaavan kuvanoton seurauksena olisi ainakin viisi pussia Mäymöriä ollut rei'itettynä.

  VastaaPoista
 4. Henkilökunta vähän innostui ja tilasi joka laatua. Hups. Ja tölkkejä on vielä kaapissa, ja biopateja. Niitä syödäänkin sitten useampi kuukausi vissiin...

  Turakainen haistelee nätisti, mutta erittäin tarkasti. Raksupussit ovat enempi raadeltavia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!