Rinssi Rohkea ja Pikku Pelkuri

Eppu on ilmeisen järkyttynyt lauantaisesta ja päättänyt olla lähtemättä enää koskaan ikinä mihinkään. Aamulla kun henkilökunta oli lähdössä töihin se piiloutui lepotuolin alle ja juoksi karkuun, kun henkilökunta yritti ottaa kontaktia. Se oli päättänyt, että lähdön merkit ovat ilmassa ja hän ei aio osallistua.

Maunon kanssa sen sijaan oltiin tänään ulkona, kun henkilökunta palasi töistä ja vaikka emme ole olleet pitkään aikaan ulkoilemassa, oli Mauno yhtä reippaana kuin aina. Koko piha piti tutkia ja nuuskia ja tietysti kuunnella iloisena kaikki ympäristöstä satavat kehut, miten hieno kissa ja upea turkki sillä on.

Pojat esiintyvät pitkästä aikaa videolla. Henkilökunnalla on tapana pistää tiskikoneen jälkihöyryihin iltapalaa sulamaan, ja sitäkös Mauno hamuaa... kunnes näkee jotain kiinnostavampaa.

Kommentit

  1. Epulla on rankka lapsuus. Ovesta ulos lähteminen merkitsee, että joutuu töihin raatamaan tai missikisoihin kaiken kansan pällisteltäväksi. Ei ihme, jos pitää jo pakoon juosta. Pääsekö Eppu joskus muuten valjastelemaan? Tai ehkä sekin olisi nyt Eppu-paralle vähän liian jännää.

    VastaaPoista
  2. Mauno ihan selvästi ajatteli: nyt tirppa leikitään, halusit tai et. Ja Eppu oli just sen näköinen, että tuolta se Mauno taas tulee höykyttämään. ;)

    VastaaPoista
  3. Epun kanssa on käyty kesällä valjastelemassa, mutta Eppu ei siitäkään tykkää. Se huutaa rappukäytävässä sylissä ja sen jälkeen olisi pihallakin vain henkilökunnan sylissä. Pihan tutkiminen ei innosta yhtään. Valitettavasti Eppu ei ole yhtään Maunon kaltainen siinä suhteessa. Kotona se on reipas kuin mikä, mutta heti kun poistutaan ulos ovesta (tai ennen sitä...) siitä tulee todellinen pelkuri.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!