Tarkastaja Turakainen & Poika veden äärellä

Yksi kiinnostavimpia paikkoja kotona on tuo mystinen lähden, joka aina kannella suljetaan uteliailta. Henkilökunta tuntee usein persuuksissaan viiksien kutinan tai karvaisen posken lähteellä asioidessaan. Kansi on syytä muistaa sulkea, muuten sieltä löytyy uimareita.


Eilen kuitenkin sallittiin siivouksen yhteydessä pieni tutkailuhetki henkilökunnan vahtiessa vierestä, etteivät pojat, tai Poika, innostu uintisuoritukseen. Varmaan sinne olisi jaksettu tiirailla vaikka tuntikausia, mutta henkilökunta kyllästyi vieressä vahtimiseen muutamassa minuutissa.

Pienistä asioista sitä saa hetken annettua aktivointia.

Kommentit

 1. Wc-pöntössä on ihmeellistä taikaa.

  Mieheni joskus totesi, että taannoiselle kissalleen tepsi liki paraimmaksi aktivointileluksi pahvilaatikko: laitettiin pahvilaatikko lattialle, ja kissa kiipesi sinne istumaan. Pönötti pari tuntia ja lähti sitten tyytyväisenä nukkumaan. Kuulemma toinen hyvä keino oli avata liinavaatekaapin ovi, jolloin kissa pönötti kaapissa pari tuntia ja oli kovasti aktivoitunut.

  Minen sitten ymmärrä kissoja. :D

  VastaaPoista
 2. Meillä ei kauheasti olla oltu pöntöstä kiinnostuneita, varsinkaan Bella. Nimittäin pentuna riehuessaan tyttö putosi sinne ja voi olla, että uintireissu on muistissa edelleen. Mansikkaa taas pönttö kiinnostaa satunnaisesti.

  VastaaPoista
 3. Fanny,
  pahvilaatikothan ovat ihan parhautta! Kyllä meillä on laatikko kuin laatikko, ja heti kun sellainen ilmaantuu esille, on jompikumpi siellä istumassa. Ei kissoja tarvitse tai kannata yrittää ymmärtää, ei se niiden kanssa elämisen pointti. :D

  Ruusu,
  luulen että se on jonkinlainen vaihe, Eppua on nyt kovasti alkanut pönttö kiinnostaa. Maunokin oli penskana kiinnostunut, mutta nyt lähinnä kiinnostaa että mitä se Eppu tutkailee.

  Kumpikaan ei ole onneksi vielä uinut.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole pöntöt kiinnostaneet (ehkä koska kannet ovat aina kiinni, eikä kissaparat tiedä, että pöntössä on vettä piilossa), mutta laatikoiden ja liinavaatekaappien tärkeys on kyllä huomattu ja huomataan joka päivä. Ihan uusin keksintö on valuttaa kylpyammeen pohjalle vettä. Se saa kissat loikkaamaan hetkessä altaan laidalle, ja kun vedentulo on loppunut, kilpaillaan, kumpi uskaltaa mennä märän ammeen pohjalle. Joskus mennään ammeen alle katsomaan, mihin se vesi liristen katosikaan.

  Em. on niin hieno ohjelmanumero, että siitä me varmaan blogitetaankin, kunhan blogi saadaan taas loman jäljiltä vauhtiin.

  Aurinkoläikkäilyn kissan elämässä voi hyvin ymmärtää, mutta kieltämättä jotkut muut olennaiset kissamaisuudet ovat ihmisiä hieman kummastuttavia. Mutta helppoahan se on, kun toisen saa laatikolla hyvin, hyvin onnelliseksi. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä molemmat tai jompikumpi tytöistä on aina yrittämässä pyttyyn kesken isäntäväen toimituksen, välillä meinaa hermot mennä! Muutama päivä sitten kansi jäi auki ja äidin huomio herpaantui niin sitten kuuluikin molskis ja pikkis oli pytyssä, en ollut vielä tähän päivään mennessä nähnyt sen liikkuvan niin ripeästi kuin pytystä pois! ja juurikin käytiin tappelua kumpi saa istua uudessa pahvilaatikossa.

  VastaaPoista
 6. Ajankohtainen kommentti lolcatsien tontilta:
  http://icanhascheezburger.com/2009/08/30/funny-pictures-of-the-earth-failed/

  VastaaPoista
 7. Kollo tässä jokin päivä sitten kasteli toisen takatassunsa vessanpöntössä. Kissassa oli sillä hetkellä niin paljon vauhtia, että vain toinen takatassu kastui. :D

  VastaaPoista
 8. Ennen pikkuriiviön saapumista sai meillä toimittaa asiansa rauhallisessa seurassa. Nyt on pakko sulkea innokas yleisö oven taa... Sanni kävi jo 5kuukautis kasteella pöntössä, eipä tuo tosin näytä enää sitä muistavan ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!