Laatikoita Saksasta!

Tänä aamuna sattui onnekkaasti, kun henkilökunta kuuli ovisummerin soivan heti herättyään. Summeri on rikki niin, että sen kuulee asunnossa, mutta se ei toimi alaovella niin että sillä voisi alaovea avata. Henkilökunta syöksyi ikkunaan, tunki itsensä puoliksi ikkunasta ulos ja huusi alaovella olevalle posteljoonille koodin (huidottuaan ja huudeltuaan aikansa, että posteljooni älysi katsoa ylös). Näin saatiin uusin Zooplussan lähetys suoraan kotiin asti. - Onneksi, sillä se sisälsi yli 30 kg kissanruokaa, jota olisi ollut pahempi roudata postista kotiin kävellen. Nyt pitäisi vielä löytää joku säilytystila ruokamäärälle.


Paketissa oli toki pari leluakin mukana. Mauno heti testasi Kongin Kickeroon, joka kiinnosti sitä kovinkin. Se on henkilökunnasta erityisen mukavaa, sillä Maunon leluilla leikintä on ollut aika vaisua Epun tultua. Mutta ehkä Kickeroo muistutti tarpeeksi Eppua?

Hetken Kickeroota retuutettuaan Mauno siirtyikin Epun kimppuun. Maukulassa kaikki hyvin.

Kommentit

 1. Onpa ollut aikaisin postimies liikenteessä! Mutta hyvä näin.

  Kickeroon haamutäplät näkyy paremmin kuin Epun.

  VastaaPoista
 2. Ruokalähetys on aina mukava yllätys, varsinkin kissojen mielestä. Teilläkin varmasti riittää nyt sapuskaa vaikka ydinsodan varalle! ;)

  VastaaPoista
 3. Niin se vaan on, että laatikotkin pitää nykyään tilata saksasta asti ja vieläpä repaleisena - mutta käyttäjät on tyytyväisiä sakemannien paffilooriin :)

  Pikkuriiviöt varastaa shown ja täälläkin "vanhukset" ihmettelee mihin se lelu katosi valkoisen vauhtiviivan jäljiltä.
  Onneksi Maunokin löysi nyt mieleisensä lelun, melkein Epun "Mini Me" -kopion :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!