Pesät ja pallot

Maunon siskon Vuokon omistaja ompelee ihania kissanpesiä ja henkilökunta tilasi kaksi kappaletta pojille. Molemmille omansa, mutta samanlaiset. Eilen saimme pesät ja niihinhän piti tutustua heti. Molemmat omalla tavallaan: Mauno nuuskutti pesät intensiivisesti ja Eppu täppäili. Minuutti ehkä meni ja Eppu oli pesässä istumassa. Sen jälkeen ne tosin eivät ole herättäneet suurempia intohimoja, mutta ehkä ajan kanssa. Toivottavasti.
Toinen uutuus ovat paperimassapallot, jotka saimme Hyssen ja Flipin henkilökunnalta. Ne osoittautuivat äärimmäisen suosituiksi, joten henkilökunta haki niitä lisää, ja isompia, koska edelliset katosivat välittömästi johonkin sohvien alle tai jotain.


Eppu tykkää kovasti pallotella ja pallot ovatkin saaneet kovaa kyytiä. Samoin lattia... huoh.

Kommentit

 1. Massapallot ovat pop! Meillä tykätään massabollojen lisäksi alumiinifolionyttyröistä. Pala foliota pyöritellään kevyeksi palloksi ja annetaan mennä. Kyllä lähtee! :D

  VastaaPoista
 2. Juu, foliopallot toimivat myös. Ja aikanaan Maunon paras hitti oli pullapussipallo, jossa oli vähän rapisevaa sokeria sisällä. Henkilökunta joutui ostamaan munkkeja...

  VastaaPoista
 3. Meillä ei olekaan massapalloja ikinä kokeiltu, joten pitänee laittaa hankintalistalle.

  Kissanpedit ja -pesät ei meillä ikinä toimi, joten niiden hankinnasta on luovuttu. Monenlaista on kokeiltu, mutta jos tuote on valmistettu kissanpesäksi, niin Mäykynen kiertää sen kaukaa.

  VastaaPoista
 4. Näyttää siltä että täälläkin henkilökunta meni jälleen halpaan. Tähän asti mikään kissanpesä ei ole kelvannut, eikä näytä uudetkaan kiinnostavan. Kuvaakin varten piti Eppu nostaa pesään, useamman kerran.

  Olisikohan oppirahat jo maksettu?

  VastaaPoista
 5. Mitä noissa pesissä on sisällä?

  VastaaPoista
 6. Jotain isoa styroksirouhetta. Pojat ei oikein tunnu tykkäävän kun se kahisee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!