Maunon Spesiaali: Jouluarvonta!

Joulun kunniaksi ja kävijämittarin raksuttaessa tuhansia kuulisimme mielellämme ketä täällä käy. Ainoa keino saada lukijoita aktivoitua kommentoimaan lienee arvonta.

Siispä arvomme kommentin jättäneiden kesken setin (5 kpl) Maunon kuvalla olevia postikortteja! Postitettuna kotiisi tai ainakin antamaasi osoitteeseen (EU-alueella) kirjekuoressa. Korttien taustapuolella on normaali postikorttipainatus, ilman tekstejä.



Säännöt:

1) Jätä kommentti viimeistään lauantaina 20.12. Sen jälkeen jätetyt kommentit eivät osallistu, eli voittaja arvotaan sunnuntaina.
2) Anonyymit eivät osallistu. Eli jätä kommentti joko rekisteröityneenä käyttäjänä tai ruksimalla kommenttilokeron alta kohta Nimi/URL-osoite ja anna siihen nimesi/nimimerkkisi.

Kommentissa voit halutessasi kertoa kuka olet ja mistä löysit tänne, toiveita tai kommentteja blogista tai terveisiä Maunolle.

PS: En itse kommentoi viestejä tuolla kommenttiosiossa ennen äänestyksen päättymistä, etten vie äänestysnumeroa.

Kommentit

  1. Opiskelija, joka sanoo aina ettei pidä kissoista. silti luen tätä blogia monta kertaa viikossa :D Maunosta minä pidän!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten upeita kuvia!
    No, vastaanpa sitten ekana ja ekaa kertaa myöskin täällä sun blogissas (että selkeesti tää arvonta oli hyvä idea... :D).

    Oon lukenu erästä foorumia jo pitempään, jossa taannoin kirjoittelit ja postailit kuvia asunnoistasi sisustus-aiheiseen ketjuun. Asuntosi oli mielestäni aivan upea, tyylikäs ja moderni ja kun lopetit siellä kirjoittelun siirryin lukemaan blogiasi.

    Maunon astellessa kuvioihin olen oikeastaan siirtynyt täysin lukemaan tätä Maunon blogia ja vaikka en ole koskaan mieltänyt itseänä kissaihmiseksi ei kirjoitustyyliäsi (ja Maunon kuvia sekä kommelluksia :D) vain pystynyt vastustamaan. Olen jopa miettinyt, että kyllä ton mun koiran kaveriksi itseasiassa sopisi hyvinkin pieni kisuliini... ;)

    VastaaPoista
  3. Mauno on niin kaunis, että jumitin lukemaan, kun löysin linkin muistaakseni Mustalta & Harmaalta. Kahden maatiaiskissan sijaismammana kissa-aiheiset blogit tuppaavat olemaan päivittäistä lempilukemista.

    Ja idea arvonnasta oli mainio, kuten Satu tuossa ylempänä totesi - multa yleensä jää kommentointi väliin kun lueskelen RSS-feedin kautta.

    VastaaPoista
  4. Käyn täällä nykyään lukemassa jokaisen uuden postin. Mauno on hauska ja kertoja on hauska.

    VastaaPoista
  5. Minä eksyin Maunon blogiin muistaakseni Mustan ja Harmaan blogista. Kissallinen ihminen olen itsekkin ja seuraan muutamia kissablogeja. En ole monesti kommentoinut, mut joka päivä käyn Maunon kuulumiset lukemassa. :) Mauno on huippu tyypi! Ja kuvat blogissa on loistavia!

    VastaaPoista
  6. Maukka on loistotyyppi, ja blogi on vakkarilukemistoa.

    VastaaPoista
  7. Eksyin tähän blogiin tuon toisen blogisi kautta ja Maunosta on tullut suuri suosikki, jonka tekemisiä meillä seuraa minun lisäksi neljä kissaa. Kyllä on vuoron perään riemuittu, naureskeltu ja jopa kovasti kadehdittu Maunon linnaa ja kiipeilypuuta ja ja..:!!

    Hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista
  8. Maunon puuhailuja on ollut ilo seurata. Itselläni ei ole kissaa, enkä ole edes kissaihminen. Silti Mauno on valloittanut minut. Blogi kuuluu jokapäiväisen tarkkailun kohteisiin.

    VastaaPoista
  9. Minä ajauduin tänne Sisustusta ja sitruunoita -blogin kautta, sitä aloin lukemaan joskus niihin aikoihin, kun "odotit" Maunoa, ja jossain vaiheessa vinkkasit Maunon omasta blogista.

    En ole ollenkaan kissaihminen, perheessä on paha kissa-allergia, niin ettei meille koskaan voi mitään läheistä suhdetta kissaan syntyäkään, mutta Manon blogi on kirjoitettu niin hauskasti ja kuvat ovat ihania ja blogi päivittyy ahkerasti, niin että sen vuoksi olen koukkuun jäänyt vaikken koskaan mitään tänne ole kommentoinut.

    Kerran aion - olin jo aiemmin miettinyt, etteivät lapset ja lemmikit varmaankaan paljoa eroa toisistaan. Katselin joulukalentereja pojilleni ja samassa hyllyssä törmäsin lemmikeille tarkoitettuun joulukalenteriin ja sinä ja Mauno tulitte heti mieleen. Kalenterissa oli jotain lemmikkiraksuja luukkujen takana. Silloin meinasin tulla tänne blogiin kysymään, joko Maunolle on moinen hankittu, vai askarteletko itse, niin että sisuksiin saa Maunon lemppariraksuja ;-)

    VastaaPoista
  10. Maunon seikkailuja on aina ilo seurata ja teenkin niin lähes päivittäin. Maunon blogiin löysin tieni tuon toisen blogin kautta, jota myöskin seurailen tiiviisti. :D

    VastaaPoista
  11. Maunon jutut on niin kivoja, että käyn aina lukemassa, kun Maunosta tulee uusia juttuja.
    Löysin Maunon Mustan ja Harmaan blogin kautta ja heti tykästyin.

    VastaaPoista
  12. Löysin sisustusblogisi, kun se mainittiin taannoin jossain sisustuslehdessä, ja sitä kautta löytyi Mauno. Omia kissoja kaipaavana (ovat sijaislapsina maalla) Maunon tempauksia on kiva lukea!

    Hyvää joulunaikaa Maunolle ja henkilökunnalle!

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvasia.
    Tunnustan olevani laiska jättämään merkkejä joka kerta kun täällä/Maunon blogissa käyn(mikä on melko lailla päivittäin)
    Mauno on aiheuttanut koiraihmisessä kisukuumeen..lieneekö se väistämätöntä Maunon kuvia katsellessa.

    VastaaPoista
  14. Sisustusblogisi kautta eksyin tänne myös minä. Mauno valloitti heti, ei malta olla aina tarkistamatta mitä kisulaiselle kuuluu.

    VastaaPoista
  15. Täälläkin yksi Mauno-fani osallistuu arvontaan! Aivan mahtavat sivut ja ihania kuvia!! Käyn täällä mooonta kertaa viikossa.
    Kissoista olen tykännyt aina ihan hulluna ja nämä sivut vain lisäävät kroonista kissakuumetta. Tahtoo oman Maunon!!

    Hauskaa joulua!

    VastaaPoista
  16. Minä käyn, mutta sen varmaan tiesitkin jo. :)

    VastaaPoista
  17. Pyhän birman omistaja itse, kissablogit on aina ihania! Lisää nukkuvan Maunon kuvia, ne on parhaita :D

    VastaaPoista
  18. Ensimmäinen blogikommentti ikinä...

    En edes muista, mitä kautta eksyin Maunon blogia lukemaan, mutta koukkuun jäin! Nyt tulee käytyä päivittäin.

    Mauno on todella kaunis kissa ja puuhailut aina mielenkiintoisia. Kerrontatapa myös miellyttää sekä tietysti kuvien upea laatu.

    Oma kissa täyttää keväällä jo 11 vuotta, joten samanlaista ihailtavaa tarmoa kuin Maunolla on, ei ihan enää löydy. Täältä on aina mukava käydä kurkkimassa, mitä se Mauno on taas keksinyt. :)

    VastaaPoista
  19. MÄ HALUAN NOITA KORTTEJA, ARVONNALLA TAI EI!

    Ha-luu, ha-luu!!

    VastaaPoista
  20. Ooh! Mauno-arvontaan on pakko osallistua.
    En enää muista mistä alunalkaen blogiisi päädyin, mutta kun omaa kissaa ei ole, täytyy käydä lievittämässä kissaikävää Maunoa katsellen.

    VastaaPoista
  21. Heips!

    Minäkin päädyin lukemaan Maunon blogia sisustusblogisi kautta.
    Täällä Maunoa fanittavat itseni lisäksi Neiti Elohohopea (3,5 v) ja pari vuotta sitten kissatalosta joukkoomme liittynyt Nalle Nappisilmä (jo vanhempi herra).

    Maunon-prinssin linnaa ja kiipeilypuuta olemme myös me ihailleet suuresti, samoin Maunon energisyyttä ja kaunista turkkia:-)!

    VastaaPoista
  22. Noniin, nyt on sitten pakko kommentoida:) Sattumalta kerran löysin tänne ja Mauno hurmas niin kertakaikkisesti, että pakko oli tulla ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen...

    Mukaan arvontaan siis...Jos vaikka saisin "palan" suurta idoliani:D

    VastaaPoista
  23. Maukka on erittäin viehättävä ja on hauska lukea kaikista edesottamuksista sekä nähdä hienoja kissakuvia. Me kolme Cornish Rex -kissaa olemme olleet hyvin ihastuneita blogin esilletuomiin ideoihin: laserpointteri on kestohitti...Ja tiskialtaaseen vettä ja esim. muoviastioita tai pullonkorkkeja - sekin viihdyttää! Olemme siis innokkaita vakilukijoita.

    VastaaPoista
  24. Sukulaispojan touhuja tulee seurattua lähes päivittäin. Jaksaisinpa itsekin pentublogia näin ahkerasti pitää, mutta turha toivo. Ja kuvatkin ovat täällä aina niin hienoja.

    VastaaPoista
  25. Sisustusta ja sitruunoita -blogi putkahti usein esiin kun etsin tietoja googlella joistain tietyistä tuotteista, joten totesin että alan lukea sitä ihan "suoraan" ilman välikäsi-googlea. Ja tuostahan luonnollinen siirtymä oli mainion Maunon omaan blogiin, jota on todella hauska lukea. Sitruunalle kiitokset hyvistä design-vinkeistä ja Maunolle terveisiä!

    VastaaPoista
  26. Edesmenneessä kissassani, oli jotakin niin Maunoa! Kaikkine vekkeineen, pömpeleihin tunkemisineen kaikkineen.
    Löysin tänne ystäväni blogilistan kautta, ja naps! Olen koukussa molempiin blogin osiin.

    VastaaPoista
  27. Tunnustan lukevani tätä blogia! Eksyin tänne sinun sitruunapuu -blogin kautta ja jäänyt ihan totaalisesti koukkuun. Tykkään noista sun ottamista kuvista... ne on vaan niin hienoja.

    VastaaPoista
  28. Maunon seikkailut on kertakaikkiaan käytävä lukemassa! Maunon luo löysin toisen blogin, Herra Mäykysen, kautta. Kotona meillä säntäilee kahden kääpiösnautseritytön lisäksi brittimix kissatyttö, 1.5v. ja brittipoika, 6kk.

    VastaaPoista
  29. Koiraihminen joka ei pidä kissoista. Maunoa ei lasketa :) Täällä VH:n ja sitruunablogin kautta.

    Tassutuksia sankarille! Ja aivan ihania kuvia muuten.

    VastaaPoista
  30. Seurailen yleensäkin kissablogeja ja Maunon blogissa on hyvät jutut ja hyvät kuvat. Ja Mauno itse tietenkin on ihan päällikkö!

    VastaaPoista
  31. Päädyin seuraamaan Maunon tarinaa sattumalta, toisen blogisi kautta. En ole lainkaan kissaihminen, mutta Maunoa ei voi vastustaa. Kirjoitat todella viihdyttävästi, se saa minut päivittäin tänne.

    VastaaPoista
  32. Tulin Mustan ja Harmaan kautta Maunolle kylään ja tyyli tehosi. Kissa on komea ja emäntä osaa kirjoittaa. Sen lisäksi sulla on niin suurellisia ideoita Maunon tavaroiden suhteen, että ihan naurattaa, kun niitä katselee. Ja sie vielä onnistut!

    Minä olen kissaihminen, olisin enemmänkin, ellen olisi algeerinen. Ja Zepa lopettaa sen etuilun! ;-D

    VastaaPoista
  33. Mä löysin tänne Mustan ja Harmaan kautta (muistaakseni). Blogia on kiva lukea ja nuoren kissaherran elämästä ei puutu vauhtia ja äksöniä.

    VastaaPoista
  34. Löysin tieni tänne toisesta blogistasi, jota olin seurannut jo jonkin aikaa ennen Maunon odotuksen alkua. Design kiinnostaa ja olen kissaihminen, joten seuraan nykyään sekä Maunon menoja että sisustusjuttujasi.
    Viimeiset kolme kuukautta meilläkin on ollut kotona 2 kissaa, joten toisten kissoista on aina mielenkiintoista lukea. Ja on hauska huomata miten kaikilla kissoilla on niin paljon keskenään yhteistä :)

    VastaaPoista
  35. Miten löysin? Se forum, jossa kirjoittelit ennen sisustuspulinaan > sisustusta ja sitruunoita > Mauno-mau.

    Käyn joka päivä lukemassa Maunon uusimmat kujeet, Mauno on ihana kaunis kissa ja sää kirjoitat hauskasti :)

    VastaaPoista
  36. Aloin valikoida vihreitä asioita kaupoista ja ajattelin että on kait taas aika vaihtaa väriä, aika monta vuotta on mennyt ruskea-musta-valkoinen -kaudessa, kunnes huomasin yhteyden, olen seurannut sivujasi n.vuoden ja vaikutus on ilmeinen?!.Ristiriitaista on se miten me, minäkin haluamme kuuluisuuksien suunnittelemia asioita, etenkin näin joulun kynnyksellä tunnen rakkautta/vihaa hajuvesi-markkinoilla britney,celine,naomi yms. jolla on jo rahaa ja he saavat "itsetekemistä" hajuvesistä lisää rahaa. Tai suomalainen suunnittelu, ratia,tabermann ? Haluttaa, ei haluta... paha dilemma? tai sitten ei?!. Kiitos laadukkaita sivuista ja laitahan jatkoa edelleen !

    VastaaPoista
  37. kissojen jekkuja kunnioittava ja omaa kissaansa ikävöivä lukija.

    VastaaPoista
  38. Lukenut tätä blogia jo pitkään :) Kovin ihastunut olen Maunoon ja osaat todella hyvin kirjoittaa sen kuulumisia "kissamaisella" tavalla :)

    VastaaPoista
  39. Seurailen kissablogeja ja tänne löysin jonkun toisen kissablogin kautta. Pidän kovasti kissoista, mutta omaa ei tällä hetkellä ole, joten kissablogien lukeminen auttaa vähän tähän kissattomuuteen ;)
    Blogi on myös erittäin viihdyttävä, sillä kuvat ovat hyviä ja jutut hauskasti kirjoitettu, muuten en täällä viikottain varmaan kävisikään. Mauno vaikuttaa niin kivalta kissalta, jokainen kissa on niin kovin kissamainen, mutta silti omanlaisensa.
    Lisäksi blogissa on ollut vinkkejä tulevaisuutta varten: kiva kissapuu sekä ne lokit katossa! Vaikka ei niitä kai ihan Maunoa varten laitettukaan.

    Hyvää joulua teille!

    VastaaPoista
  40. Löysin joskus aikaa sitten "Sisustusta ja Sitruunoita"-blogisi ja kun Mauno tuli elämääsi, seurasin mielenkiinnolla myös Maukan Maukuja. Ihana otus! Lisäksi kirjoitat hauskasti kissakodin tapahtumista. :)

    VastaaPoista
  41. Ystäväni vinkkasi tästä blogista, kissojen ihailija kun olen. Mauno on mahtava! Mulla on omakin kissa, tai tarkemmin sanottuna olen yhden kissan palvelija, ja Pilli armeliaasti vuokraa asuntoaan ystävällisesti myös meille palvelijoilleen.

    VastaaPoista
  42. Tällä inan Maunoa nuorempi kolliotus käy salaa lukemassa blogia, on ihan fani. Metkut on hyvin samanmoiset ja rämppääminen ihan must juttu. Henkilökuntakin seuraa Maukan seikkailuja säännöllisesti, mukavaa luettavaa :)

    VastaaPoista
  43. Terveiset Maunolle jouluisesta Pietarista. Blogi on aivan paras ja olen aina onnellinen kun uusia postauksia on tullut. Olen kissa ihminen henkeen ja vereen ja kotona Suomessa odottaakin kaksi karvakerää:)

    VastaaPoista
  44. Kaisa, joka alunperin etsiskeli netistä sisustusaiheisia blogeja ja löysi Sitruunapuun. Jossain vaiheessa se töölöläinen hapan korppu toteutti haaveensa ja hankki kissan, joten Maunoa on tullut seurailtua alusta asti :)

    VastaaPoista
  45. Hyvää päivää. Ei-mitenkään-syyttävä tassuni osoittaa Mustaan (ja Harmaaseen - jos saivartelemaan lähdetään). Vaikka periaatteessa keskityn poikkeuksellisen viehättävien kissaneitojen blogien seuraamiseen ja kommentoimiseen, niin ehdin merkata pikkumies Maunonkin henkilöstön hassunhauskat postaukset silmäilemällä niitä useita kertoja viikossa. Tarvittaessa kommentoin kuitenkin toki sielläkin, missä tarjolla on erityisen tasokkaita kissa-aiheisia arvontavoittoja, koska arvelisin niiden ilahduttavan varsinkin ihmislähimmäisiäni.

    Käytän tilaisuutta hyväkseni ja esitän tässä nöyrimmät kiitokseni kuluneesta ja toivotan Maunolle sekä kaikille sisälukutaitoisille rauhaisan räväkkää joulunaikaa.

    VastaaPoista
  46. Alunperin emännän blogin lukija joka ihastui maunoon ja käy säännöllisesti lukemassa kuulumisia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!