Aarre

Eilen oli siivouspäivä ja tehtiin makkarin puolella vähän parempaa siivousta ja kaiveltiin oikein lipastojen alusetkin kunnnolla. Sieltä löytyi viisi hiirtä. Yksi hiiristä oli Maunon rakas punainen karvahiiri, jolla sitten leikittiinkin koko ilta ihan villinä.Leikistä tuli sitten kuvattua pätkiä videolle. Taustalla pauhaa telkkari, ikkuna on auki ja ulkoa kuuluu sadekelin suhinaa, ja tietysti vanha tuttavamme nariseva zoomi on edelleen kehissä. Pitäisi varmaan opetella tuota äänipuolen käsittelyäkin iMoviella, niin voisi vähän editoida pahimmat "roskat" pois. Ehkä joskus.

Kommentit

 1. Voi Mauno minkä sait - long lost playmate! Eppukin pääsi lopulta apajille, vai oliko Maunolla vaan vessatauko ;)
  Aikamoisia höpsyköitä :D

  VastaaPoista
 2. Punasissa hiirissä on joku juttu. Meilläkin ne on suosituimpia. Hassua sinänsä kun kissahan ei erota punaista väriä vaan se on sen silmissä harmaa. Muut värit kissa kyllä erottaa tosin "harmaan kalvon läpi". Ehkä kissojen maailmassa harmaa on tosi mielenkiintoinen väri? :D

  VastaaPoista
 3. Vau. Aivan mahtava pätkä, ja pojat.

  VastaaPoista
 4. Kivaa, kun laitoit filmin narinoistaan huolimatta. Minusta tuli kerralla mau-fani, miten uljaita, pitkäjalkaisia ja villikissan näköisiä! Ovathan ne kauniita kuvissakin, mutta tästä näki rakenteen paremmin.
  Terv. helena

  VastaaPoista
 5. Maunohan on varsin komea yksilö ja hyvin edustava rotunsa edustaja, Eppu on vähän sellainen vanttera jässikkä ja toki pentumainenkin vielä. Ja tietysti se maun rakenne näkyy vaaleammasta kissasta paremmin, kuin mustasta, Epulla puolestaan on upean kiiltävä turkki ja aivan todella pehmoinen.

  Vaikka molempia kovasti rakastan, en jaksa olla itsekin ihailematta Maunon kauneutta lähes päivittäin, se on jotain ihan mielettömän upeaa! Olen täysin myyty.

  VastaaPoista
 6. Upeat kissat, ei toi pieni narina tossa mitään haittaa. Hieno video komeista kisupojista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin