Toppaa päälle

Henkilökunta on tänään kunnostautunut ompelurintamalla (ja vähän siivouspuolellakin, pakko kehua). Uusi helmalakana on silitystä vaille valmis pojille telttailtavaksi ja sen lisäksi tänään tuli töräytettyä Maunon kopalle talvipussi, jos vaikka joutuu pakkasessa tai viimassa lähtemään lääkäriin tai muuten vaan reissuun. Näyttelyynhän me ei Maunon kanssa enää mennä ja töihinkään Mauno ei pääse, kun henkilökunta joutui muuttamaan avokonttoriin, joten aika vähissä on Maunon matkailut nykyään.


Kangas on vinyylitoppaa, joten se pitää hieman vettä, varsinkin tuulta ja sitä voi vähän pyyhkäistäkin. Sisällä on vuorina tavallinen puuvillakangas. Ilman vuoriakin pärjäisi, mutta koska pussukka on mitoitettu aika napakaksi ja topan kääntöpuolella oleva vanu liukuu huonosti, oli vuori kätevintä tehdä. Malli on pussukka, eli perä on suljettu, etuosa kiristetään narulla kiinni ja ristikko-ovi edestä jää avoimeksi, jotta happi kiertää. Päällä on aukko kantokahvalle.

Väri on metallihohtoinen vihreä, kun koppakin on tumman vihreä. Ompelujälki ei ehkä kestäisi ammattilaisen tarkastelua, mutta ihme on jo sinänsä, että halpis-Brother jaksoi paksutkin kohdat tikata. Eiköhän tuolla reissussa pärjää.


On me tänään vähän köllöteltykin, varsinkin pojat. Tästä näkee miten lähellä niiden koot ovat jo toisiaan, yhtenä päivänä kotivaaka epätieteellisellä punnitusmenetelmällä näytti poikien painot jo prikulleen samaksi. Eppu on vielä matalampi, mutta toisaalta vantterampi kuin elegantti neitipoika Mauno, joten se voi hyvinkin pitää paikkansa. Painit ovatkin muuttuneet rajummaksi ja tasaväkisemmäksi, mutta niskaote on edelleen Maunolla. Toistaiseksi.


Epun silmät ovat vielä aika keltaiset, kuten kuvasta näkyy, tosin valaistus ja moodikin aina vaikuttaa. Pientä viherrystä on tulossa jo lupaavasti, valmis värihän tulee olemaan jossain puolentoista, parin vuoden tietämillä. Tässä Mauno näyttää vähän mallia.


Aknea ei valitettavasti olla vielä oikein selätetty vaikka ahkerasti on putsailtu, joten voi olla että lääkärikeikka on piankin edessä. Tai ainakin soitto lääkärille.


Tässä Mauno näyttää kotiminäänsä - vastakohta sille, jos joku muistaa nähneensä raivoavan pedon Kirkkonummella näyttelyhäkissä...

Kommentit

 1. WAU! Kyllä sä olet kätevä käsistäs!

  VastaaPoista
 2. Meidänkin Mansikka sai pussin boksinsa päälle viime viikolla, meikäläinen vaan on ollut jotenkin laiska kuvailemaan ja kertomaan kaikesta blogissa. Hyi minä, pitää ryhdistäytyä!
  Mutta kiva juttu, että Maunon akne ei ole ainakaan huonompaan suuntaan mennyt.

  VastaaPoista
 3. Hieno pussi! Täälläkin pitäisi ryhdistäytyä. Mäykynen tarvitsisi toppapussin boksiinsa varmaan ainakin marraskuista Turok-matkaansa varten. Menee kyllä varmaan ostoslistatavaraksi, sillä kun ompelulistalla on jo uudet verhot, niin taitaa olla turha toivo saada myös joku pussukka aikaiseksi. Täällä ei henkilökunnan ompelutehokkuus ole ihan huippuluokkaa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin