Herra Helppo Hoito

Mauno on kyllä äärimmäisen helppo hoidettava kotioloissa. Vaikka lääkärissä rähistään niin että rauhoituspiikki pitää tökätä pienempäänkin tutkimukseen, kotona henkilökunta saa vääntää vaikka solmuun.


Maunon akneleukaa pestään edelleen saippualla, eikä se varmaankaan ole niitä miellyttävimpiä toimenpiteitä. Silti homma sujuu melko vaivattomasti. Henkilökunta laittaa tarpeet valmiiksi kylpyhuoneessa (vanulappu kosteaksi, tippa pesuainetta ja kuivia lappuja valmiiksi) ja huutelee Maunoa. Mauno tulee kiltisti paikalle, vaikkakin hieman matalana ja epäröiden, mutta tulee aina. Elekielestä näkee, että tietää mitä on edessä, ei millään haluaisi, mutta tulee kun huudetaan. Sitten nosto tiskille, peruutus ja hyvä ote kainalossa kulmassa seinää vasten. Pesu vaahtoavalla saippualla, puhdistus kastelluilla vanulapuilla kunnes saippua on pois, kuivaus pyyhkeellä ja herkkunapsut palkkioksi.

Joka ilta, ja joka ilta Mauno tulee kun kylppäristä huutelee.

Helppo avohoidossa, vaikeampi laitoksessa.

Kommentit

 1. Mauno luottaa sinuun, mutta ei muihin, olettaisin :) Miltä se leuka näyttää, onko hoidoista ollut apua?

  VastaaPoista
 2. I like your blog so much and come back from time to time. I am lazy to translate the texts but I enjoy the photos so much! I love the green and white design! I don't have to mention the cats, they are deadly cute and beautiful ;)

  VastaaPoista
 3. If you are into design, you probably have also found my design blog at http://www.sitruunapuu.net/blog - although I think you can see more of my home here than in the design blog. Thanks anyway!

  VastaaPoista
 4. Tuli tästä mieleen että Bongo on ehkä maailman helpoin kissa lääkitä. Niin Inupekt fortet kuin biotiinit on menny alas sillä tavalla että heitän tabletin vaan lattialle, josta Bongo käy sen nuohoamassa ja äkkiä pistelemässä poskeensa. Kohta olisi tarkoitus koittaa onnistuuko myös matolääkkeen anto samalla taktiikalla.

  VastaaPoista
 5. Mauno on kyllä helppo myös lääkkeiden kanssa, Synuloxeja on syöty nyt pari kuuria niin ei niitä tarvitse kuin laittaa pöydälle ja sanoa että ole hyvä, niin Mauno imuroi naamariin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin