Vaatturi Kuukunainen


Eppu on kova poika ompelemaan. Tai ainakin osallistumaan ompelemiseen. Kaikki kankaiden kanssa touhuaminen saa sen riehaantumaan, tai sitten köllöttelemään. On sitten kyse kankaan leikkaamisesta tai ompelemisesta. Sakset, nuppineulat ja ompelukone tuovat omat jännitysmomenttinsa touhuun, mutta Eppu ei siitä piittaa. Se on enempi henkilökunnan murheita.


Tarkastaja Turakainen tarkkailee touhua etäämmältä, se ei herrasmiehenä ole niin kiinnostunut itse toiminnasta, vaan odottaa enemmänkin lopputuloksen valmistumista ja tutustuu sitten valmiiseen tuotteeseen. Tässä tapauksessa kyse on uudesta helmalakanasta, joka tarjoaa mukavan leikkipaikan sängyn alle, joten laadun on syytä olla ensiluokkaista.

Kommentit

 1. Mauno näyttää ihan pennulta tuossa kuvassa! Suloinen. <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kissoja molemmat! Mauno seurailee valppaana ja Eppu riehuu, hienot kuvat molemmista!

  VastaaPoista
 3. Mauno onkin vähän sellainen neitipoika, nuori mies edelleen, niin ei ole sellaista kollinmassaa vielä kertynyt.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on pojilla hyvät oltavat, kun on niin rohkea henkilökunta, että käyttää aina niin kiehtovaa ompelukonetta heidän läsnä ollessaan. Kaikki eivät uskaltaisi. Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Teillä kun on tilailtu Zooplussasta, niin osaatko sanoa voiko maksaa pankkisiirrolla? Minulla ei ole luottokortteja, niin maksaisin tilisiirrolla. Sinulla on ihanat kissat :)

  VastaaPoista
 6. Heippa,
  ei me kyllä tiedetä tilisiirroista kun ollaan aina Visalla maksettu. Selviäisköhän sieltä sivuilta? Tai sitten vaikka Incatin foorumilta kysymällä, jos joku siellä olis tilannut?

  VastaaPoista
 7. Kaikkea kivaa ja jännää on taas poikien elämässä tapahtunut! Loppuiskohan runkopatjan repiminen jos meillekin tulis helmalakanat... Jospas kyttäily veis voiton :)
  Minä olen aina pitänyt Maunoa ja Eppua niiiin kauniina. Toivottavasti ottavat kommentin sellaisena kuin tarkoitin - kohteliaisuutena :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat komeat pojat! ;Q

  VastaaPoista
 9. Meillä Kaitsu-kissa yrittää osallistua kankaiden leikkaamiseen laittamalla nenän saksien terän väliin. Tai sitten hän yrittää saada viiksien trimmauksen... :)

  VastaaPoista
 10. Epun viikset on jo valmiiksi trimmatut, niin niitä ei enää tarvitse leikata. Mutta tassua se kyllä tarjoaa ahkerasti saksille. Mukavaa on myös nopea hyökkäily kangaskasan sisältäpäin kohti saksia.

  VastaaPoista
 11. Stunning! I used to have 2 oriental black cats and a siamese and I still miss them (but not the boyfriend I had to leave them with).
  Love the photos (though the Swedish words are lost on me!).

  VastaaPoista
 12. No wonder you are lost, the writing is not Swedish but Finnish! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin