Kiljuhanhet muuttavat länteen


Henkilökunta osti Pirokista testiin Ziwin purkkiruokaa ja tarjosi sitä eilen iltapalaksi pojille. Purkki peuraa ja kalaa jaettiin puoliksi, molemmat saivat oman annoksensa. Eppu tietysti hotkaisi omansa saman tien, tuttuun tapaan, Maunolle se jäi odottamaan.

Viiden aikaan henkilökunta heräsi vieressään karjuvaan Maunoon. Ensin ignoorausyritys, sitten houkuttelu kainaloon, sitten tömps tömps kun Eppu heräsi Linnan penthousesta kuullessaan henkilökunnan puhuvan Maunolle ja päätti liittyä joukkoon, painia. Sitten naps kun henkilökunnan hermot lakkasivat venymästä. Mauno kainaloon, heitto ulos makuuhuoneesta. Asunnon itäsiipi sulkeutui ovien taakse ja kiljuhanhi muutti länteen.

Herätyskellon soitua henkilökunta muisti yön tapahtumat ja arvasi heti, että peura-kala ei ollut kelvannut ja Maunolle oli iskenyt nälkä.

Ei tipu palvelua siihen aikaan. Ei vaikka kuinka huutaisi.

Kommentit

 1. hihii, tutulta kuulostaa. Paitsi että meillä kiljutaan ruokaa ainoastaan viikonloppuisin kun aamut on pidempiä - tietysti. Ja ruokaa ei koskaan tipu. Kiljuhanhet lentävät meilläkin kaaressa ovesta ulos.

  VastaaPoista
 2. Hei, kaverin vinkkaamana löysin blogisi ja luin sen tässä parin päivän aikana kokonaan :D Mahtavia vinkkejä kissojen tavaroille täältä sai, meille tulossa pennut marraskuun alussa. Ihan perus harmaaraidallisia maatiaisia tulossa, mutta sisäkissoja ei minulla itselläni koskaan ole ollut, vanhempien luona kissat kun saavat juosta ulkona ihan vapaasti, kun tilaa on paljon. Monet naurut on kirjoituksistasi saanut ja tosiaan kiitos hienoista vinkeistä! Eikun sisustamaan siis ennen kissavauvojen muuttoa uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Mauno parka! Ihan nälkään joutuu nääntymään, kun ei ymmärretä antaa syötäväksi kuin jotain kamalaa moskaa. Vaikuttiko Ziwin purkkiruoka ihmisnäkökulmasta hyvältä? Meillä ei ole moiseen törmätty, mutta pitäisi varmaan joskus kokeilla. Mäykysellä on herkkuna kyllä ZiwiPeak kuivalihaa (jotain peura-vihersimpukka tms.), jotka maistuvat erinomaisesti, joten siksi voisi tuota purkkiruokaakin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. "Minä"lle onnea pentusien kanssa.

  Mäykynen: purkkia ei ole enää tarjolla, joten pitoisuuksia en osaa sanoa, mutta sieltä lihaisammasta päästä pitäisi olla. Ja kovasti mainostavat miten "luonnollisesti" tuotettua lihaa kaikki on. Myyjä ehkä on URKissakin paikalla niin pääsette tsekkaamaan. Koostumukseltaan hyvin samanlaista kuin Animondan Carny, en hämmästyisi vaikka joku sanoisi että samaa tavaraa eri etiketillä. http://www.ziwipeak.com/fin/home.shtml

  VastaaPoista
 5. Meilläkin Harmi on pari kertaa tullut aikaisin aamulla sänkyyn, kun iltaruoka ei ole maistunut. Se tulee mun tyynyn viereen ja on kyllä hiljaa, MUTTA leipoo mun hiuksia ja tietenkin kynnet esillä! Siihen on mukava herätä...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin