Masaa moikkaamassa

Tänään tie vei naapurin Flipin seurassa Kirkkonummen Masalaan URKin näyttelyyn. Eppua on nyt näyttelytetty urakalla, jotta se tottuisi hässäkkään ja käsittelyyn. Flippi sen sijaan oli ensimmäisellä reissullaan.


Näyttely oli pienen hallin vuoksi perinteinen, kun viime aikoina on osunut euronäyttelyjä, eli häkit ovat ringissä ja omistajat sisällä. Täällä häkit olivat selät vastakkain ja auki vain yhdeltä sivulta, jolloin omistajat istuvat häkkien edessä ja myös yleisö kiertää samalta puolelta. Henkilökunta ompeli hädissään ennen näyttelyä toisenkin vessaverhon siltä varalta, että näyttely olisi ollut euromallinen, mutta kun ei ollut, pärjättiin yhdelläkin. Sen taakse naamioitui sopivasti uusi Sturdi-matkavessa, vaikka loppujen lopuksi Eppu ei asioilla päivän aikana käynytkään, kunhan vaan kaiveli hiekat laatikosta ulos heti aamusta. Riippukeinukaan ei kiinnostanut, mutta varjosti mukavasti ja tarjosi Epulle suojaisan nukkumapaikan takanurkassa - Eppu siis on tuo musta möykky takareunassa.

Flippi oli lupaava showmies ja viihtyi häkissään erinomaisesti, rennosti torkkuen ja rapsutuksia kerjäten, välillä uusia leluja kurittaen. Pöydällä se ei oikein jaksanut keskittyä poseeraamiseen, mutta oikein hienosti se meni ensikertalaiseksi. Kovasti siellä päätä tutkittiin ja profiili korrektiksi todettiin.Esittipä Flippi mielipiteensä tuomaroinnista, kieltä vaivihkaa näyttäen kun tuomari ei nähnyt.

Näitä kieli ulkona suusta toljottavia maukupoikia näkyi rivissä useampikin, se tuntuu olevan jonkinlainen ominaisuus pojille...


Porukan kaunistus oli nuori Khepri-tyttö, Chai-lai kissalan keväinen hollannintuonti. Khepri nappasi hopeista värin parhaan (BIV), savuja ei tarpeeksi siihen kisaan ollutkaan tällä kertaa.


Eppu oli levottomampi sylissä vuoroa odotellessa kuin viimeksi ja se hieman huolestutti henkilökuntaa. Pöydällä Eppu oli jälleen rauhallinen, istuskeli ja katseli vieraisiin pöytiin. Tuomari ei hirveästi jutellut, tutki rauhallisesti ja totesi Epun olevan "promising", jälleen iso, täpliä ei juuri näkynyt ja silmätkin olivat vähän pyöreät. Häntää tuomari ei onneksi kokeillut ollenkaan, se kun on vähän hiinä ja hiinä, pientä knikkiä on kehittymässä.

EX1 napsahti ja valinta tuomarin parhaiden valintaan, jossa voiton vei nuori burmaneiti. Ihan tyytyväisiä ollaan, pääasia on osallistuminen ja nätisti oleminen, paneelin härdelliin en Eppua välttämättä haluaisikaan enkä tiedä veisinkö edes, vaikka se sinne valittaisiinkin.

Ruusuke oli aika ruippana, arvosanakin vain tarralla. Väri on vaihtelua meidän punavoittoiseen kokoelmaamme.


Arvostelu on melko selkeä ja tällä tuomarilla oli hmmm, erikoinen tapa liimailla tarroja seteliin... (klikkaamalla isommaksi)Tyyppi: Well developed strong boy
Pää: Nicely sloped, profile could be a bit softer
Silmät: Well set, shape OK, holding them a bit rounded
Korvat: V. good size, shape and set
Turkki: ex text., ex color
Häntä: ex length
Kunto: ex
Yleisvaikutelma: Good looking, needs time
Arvostelutulos: EX1

Kommentit

 1. Huvittava tuo tarra kieltämättä :) Ehkä tuomari on päätyökseen esim. ala-asteen opettaja... Mutta pääasia, että Epun näyttely meni mukavasti! Tsemppiä myös Maunolle huomiseen koitokseen!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Epulle meiltäkin suorituksesta. Oman kokemuksen perusteella kissoilla on hyviä ja huonoja päiviä, eli joskus näytteleminen on kivaa ja joskus taas ei. Sitten kun niitä ei-päiviä alkaa olla useita, niin voi alkaa tehdä johtopäätöksiä...

  VastaaPoista
 3. Tarroja! Asiaa! Mekin saatiin pienenä pyhäkoulusta ja kerhosta!

  (Kyllä, olen siis käynyt puhäkoulua - synkät salaisuudet paljastuvat)

  VastaaPoista
 4. Onnea Epulle näyttelymenestyksestä! :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut, ja keep it up. :c) Myöskin silityksiä Maunolle sekä teetä ja sympatiaa henkilökunnalle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin