Uusi Hiekkamies

Vanha Hiekkamies on ollut epäkunnossa, ja hetken aikaa on pärjätty henkilökunnan roudauksella, mutta se ei selkeästi ollut pidemmän päälle sopiva vaihtoehto. Piti siis keksiä uusi hiekkamies. Otimme testiin Lemmikkiexpressin, jolla on kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla. Ja wau mikä toimitus! Eilen illalla tilaus, tänään illalla toimitus. Illalla lähetettyyn tilaukseen oli aamulla kuuden aikaan tullut jo vastaus ja toimitusaikaehdotus. Pikapalvelua.

Niinpä tänään saapui eteiseemme hieman toistasataa kiloa hiekkaa. Oli siinä pojille hetkeksi ihmettelemistä.


Tosin vain hetkeksi, sillä puolet toimituksesta oli naapuriin (toimituskulujen säästämiseksi kannattaa yhdistää voimat) ja ne noudettiin saman tien pois.

Koska vanha hiekka oli kovin vähissä, tehtiin vielä samana iltana kunnon putsaus eli vanhojen hiekkojen poisto, laatikon pesu ja uutta säkillinen tilalle. Sitten sekuntikello käyntiin ja kumpi ehtii merkkaamaan ensimmäisenä... Eppu!

Kommentit

 1. Katselinkin, että tuossa saa Mauno ja Eppu pissiä jo oikein urakalla, että nuo saa kulumaan :) Jäämme odottelemaan teidän heikkavertailuraporttia.

  VastaaPoista
 2. Go Eppu!

  Meillä ei ois voinu sekunniksikaan jättää säkkejä tuolla tavalla kissojen ilmoille. Onnilla on kummallinen himo repiä ne rikki. Niin ihanasti se hiekka sitten valuu revitystä reiästä ja vähän kun tassulla auttaa niin vielä nopeammin valuu! <3

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että testasitte Lemmikkiexpressin, se on meilläkin ollut ajatuksissa. Supernopeaa palvelua siellä!

  Merkkaaminen on tärkeää. Mä en viimeksi ehtinyt edes laittaa laatikkoon kuin murusen hiekkaa, kun Cisu kakki sinne. Toiseen laatikkoon piti pissata ennen hiekkoja. Hassua ja huoh. Ja kun tälle juttulinjalle lähdettiin, niin hyvin tärkeä uutinen: meilläkin on nyt yhteisasioitu. :) Vielä pienemmässä lootassa. Toisen piti roikkua puoliksi ulkona, mutta pääasia, että päästiin yhtäaikaa samaan vessaan ja tietty siihen pienempään laatikkoon. Toinen loota ois ollutkin vain reilun metrin päässä, kauhean kaukana.

  VastaaPoista
 4. Eipä taida tulla vertailuraporttia, kun Evercleanit meni Hysselle ja Flipille ja meille jäi OB:t.

  Meillä myös on tapana repiä pussit, siksipä ne olivatkin eteisessä vain sen aikaa että henkilökunta otti kännyllä kuvan. Sitten kolme meni kaappeihin ja yksi jäi odottamaan vaihtoa, sekin varmuuden vuoksi laatikkoon laitettuna.

  VastaaPoista
 5. Meillä kävi wanha Hiekkamies just toissapäivänä. Otettiin vähän sitä hiekkaa mitä sillä on nyt, eli sitä väärää. Ensi kuussa saisi toivottavasti jo oikeaa.

  Lemmikkiexpress oli hyvä tietää, sillä meidän Hiekkamies on jo vanha ihminen ja saattaa jäädä eläkkeelle milloin vain.

  VastaaPoista
 6. Meillä ollaan kanssa käytetty nyt Busteria vähän aikaa kun ei ollut kaupassa vanhaa tuttua. Mutta pilvi ja pikkis suosittelee extreme classic vauvantalkilta tuoksuvaa hiekkaa, se oikeasti tuoksuu hyvältä kovassakin käytössä.

  VastaaPoista
 7. Zepa,
  me ei suostuttu ottamaan sitä väärää, joten piti kääntyä uuden Hiekkamiehen puoleen. Meillä on joskus ollut sitä väärää, eikä tykätty. Katotaan jos vanhalle Hiekkamiehelle tulee vielä oikeaa. Ja tosiaan meilläkin on vähän varovasti suhtauduttu siihen, että kuinkahan pitkään sen palveluja vielä saa.

  P&P,
  me on ennen käytetty EC:tä, sitä talkkiversiota tuli viimeksi, eikä me kyllä tykätä. Perusversio on meillä ollut käytössä ja siitä tykätty, tosin nyt tää OB on tuntunut ihan tosi hyvältä, jopa ehkä paremmalta. Voi olla, että me jatketaan tällä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin