Ärsyttävät tyypit

Tänään on ollut taas sellainen päivä, että on ollut rukkastarpeita tarjolla...


Ihan pakko on ilmeisesti ollut aloittaa rallittaminen jo kuudelta aamulla, kun henkilökunta on erehtynyt jättämään makuuhuoneen ovet auki. Muutaman aamunhan se jo toimikin ja ystävällisesti varpaiden koukkiminen alkoi vasta 10 minuuttia ennen kellonsoittoa.

Rallia vedettiin sata lasissa ja siinä sitten kaatuivat niin pyykkiteline kuin tavarat sohvapöydän virkaa toimittavalta pömpeliltäkin. Eipä se tuntunut tahtia haittaavan, ainoastaan Maunon häntä paksuni noin viisinkertaiseksi. Välillä tietysti Epun piti päästä teurastamaan makkarin ikkunalla olevaa lampaantaljaa, ilmeisesti nälkäänsä...


Ja kun henkilökunta on saatu kiukkuisena hereille, voidaankin sitten nukkua koko päivä ihan hipihiljaa. Ja poikkeuksellisen veljellisesti, yhdessä kaulaillen.


Ärsyttäviä tyyppejä.

Kommentit

 1. :D :D Voi, niin tuttua tohinaa anno damals. Nyt ovat niin vanhoja, ainakin toinen (20 v), että nukkuvat kuin porsaat. Auttaa kovin jos illalla syöttää tuoretta poroa; tyrmään menevät aamuun asti.
  Mutta niin ihan totta, suloisia ovat sinunkin kissasi.
  (Kirjoitti Tosi mummo)

  VastaaPoista
 2. Vähän on samanlaiset fiilikset täällä. Just juostiin nurin olkkarin pöydällä ollut 2l limsapullo (kuohuu muuten kivasti Lidlin cola zero!) ja kakkakaappi on kustu piloille.

  VastaaPoista
 3. Eikö henkilökunta osaa nauttia vapaapäivästään? Vapauden ilon vuoksi pitää tietysti jo aamuyöstä herätä juhlistamaan asiaa. Niin ja arkiaamuina voi sitten riehua vaikka siitä ilosta, että aivan vielä ei tarvitse lähteä töihin. Torkuille ehtii myöhemmin, vaikka työpaikalla, sillä siellä on todennäköisesti välillä tylsääkin. Jos henkilökunta ei itse tajua ottaa aamuista iloa irti, niin pitäähän Maunon ja Epun vähän auttaa.

  VastaaPoista
 4. Noin söpöt suloiset mussukat ärsyttäviä? Ei voi mitenkään pitää paikkaansa! Pitäähän sitä nyt hiukkasen vetää rallia vaikka keskellä yötä tai rämpyttää postiluukkua tai kaadella kukkasia jottei elämä menisi ylisöpöksi lällyilyksi. Henkilökunnalle on hyvä järkätä välillä ylläreitä, ne pitävät valppaina! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin