Nukkumatteja


Nukkuva kissa on suloinen, hellyttävä ja mitäkaikkea. Hassu myös, usein.

Eppu viihtyy usein Linnan katolla. Jostain syystä usein se myös nukkuu pää laidalla, ihmeellisessä kenoasennossa. Luulisi, että olisi kovin hankalaa nukkua pää kovan reunan päällä, mutta ei kai sitten. Toinen vaihtoehto on että pää roikkuu kaulan kohdalta laidan yli. Tai joku muu ruumiinosa. Vaikka kokonaankin mahtuisi. Epun periaate on, että aina pitää roikkua!


Jos Eppu nukkuu tasaisella, se nukkuu useimmiten kyljellään. Oikein leveästi.


Mauno nukkuu välillä pitkänä pötkylänä vatsallaan etutassut pään alla. Se on vähänkuin välimuoto kiepistä ja kyljellään nukkumisesta.


Ja sitten pitää tietysti aina tasaisin väliajoin yllättää. Periaatehan on erilaisista pesistä ja muista, että jos ne on kissalle tehty, ei kelpaa. Paitsi nyt sitten kun henkilökunta sulloi kesällä teetetyt pesät Woodnotesin littaanmaattujen paperinarukorien sisään, löysi Mauno sieltä uuden suosikkipaikan.


Siellä se nukkuu jo toista iltaa putkeen. Suhina vaan käy kun se kääntää kylkeä. Tarkoituksena on vaihtaa suhisevat styroksirouhetäytteet pehmeäksi vanuksi, kun vaan henkilökunta saa aikaiseksi. Sitten joskus...

Kommentit

 1. Jos vaihdat täytteet, ei se sitten enää kelpaa. Paljosta vetoa? Kissan logiikka...

  VastaaPoista
 2. Suloisia nukkumatteja:) Epun nukkumistyyli ei kyllä ihmisen silmään näytä yhtä nautinnolliselta kuin Maunon. Tai mistäs tietää, ehkä kaapin päältä roikkuessa näkisi jänniä unia!

  VastaaPoista
 3. Onpa Epulla nukkumisasento!
  Ja noinhan se kissoilla usein menee noiden pesien suhteen...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei sanoja.

Unisexiä vessatiloihin