Kodin putkimies

Tällä kertaa Tarkastaja Turakaisen kohteena oli kylpyhuoneen kaappi, sen sisältö ja putkitus. Mielenkiintoisia asioita, tuoksuja ja ääniä.


Jos jossain avautuu kaappi tai laatikko, Mauno on paikalla nenineen. Kaikki, ihan kaikki, pitää nuuskia tarkkaan. Siis todella tarkkaan. Mauno elää nenällään.


Yksi hassuimmista - siis ihmissilmään, kissalle siinä ei luultavasti ole mitään hassua - nenäasioista on kakan peittely. Kun kakka on tullut ja sitä aletaan peittelemään, otetaan ensin muutama kaapaisu. Sen jälkeen haistetaan, lisäkaapaisuja, haistetaan, lisäkaapaisuja jne, kunnes kakka on varmasti peitossa. Siis ymmärrän ne loppuvaiheen kaapaisut, että kakka on varmasti tarpeeksi syvällä, mutta ne ensimmäiset. Kun se kakka on vielä siinä ihan näkyvissä niin miksi sitä pitää haistaa?!? Näkeehän sen ihan silmilläänkin, että ei ole vielä peitossa.

Jos Mauno osaisi puhua, tämä olisi yksi niistä asioista, joihin kysyisin vastauksen.

Toinen samaan asiaan liittyvä kysymys olisi, että miksi pissaaminen suoritetaan ihan hiljaa, mutta kakkaamisesta tiedotetaan? Hurjasta maukumisesta ja huutamisesta kuulee aina millä asialla siellä ollaan. KAKKA TULLOO! huutaa Maukulainen. Joku hajupommivaroitus?

Kommentit

 1. Kakka tulloo. :D On ne kissat vaan aika epeleitä, varsinkin tämä sinun tapaus tuntuu olevan normaalia erikoisempi. :)

  VastaaPoista
 2. Kai kakan haistaminen ennen kunnollista peittelyä liittyy jonkinlaiseen laadunvalvontaa. Täytyyhän tarkastaja Turkasen tietää, millaisia tuotoksia on saanut aikaiseksi. Tietää sitten samalla myös paremmin, millainen haju pitää saada peitettyä.

  VastaaPoista
 3. Kunpa meilläkin ne oikeasti peittyisivät :D Täällä raavitaan sitkeästi laatikon reunoja vuorotellen nuuhkien. Kaapiminen loppuu sitten kun löytyy jotakin parempaa tekemistä kuten pötäleenjälkeiset hepulit.

  VastaaPoista
 4. Meillä peitellään äärimmäisen huolellisesti, kauan ja nuuhkien. Että varmasti ovat syvällä ja peitossa. Ei hullumpi ominaisuus.

  VastaaPoista
 5. :D meilläkin kissat haistelivat ja kaapivat sitten taas hiekkaa päälle...haistelu ja sitten taas vimmatusti hiekkaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!