Maunos Papanapouloksen naistenpäivätervehdys

Rauhallinen sunnuntaiaamupäivä. Aurinko paistaa ja ulkona on keväinen ilma. Henkilökunta lojuu sohvalla kone sylissään ja surffailee netissä. Mauno touhuilee omiaan. Seesteinen vapaapäivä on aluillaan.

Yhtäkkiä Mauno säntää vessasta hirveällä ryminällä makuuhuoneeseen ja juoksee hepuliympyrää. Henkilökunta kiinnittää huomion ryminään, vaisto sanoo, että tämä ei ole normaalia aamuhepulia. Mauno rauhoittuu ja kulkee makuuhuoneessa selkä kyyryssä nenä maassa. Ei tule luokse henkilökunnan huudellessa. Jotain on ilmassa.

Henkilökunta miettii venäyttikö Mauno jotain hepuloidessaan liukkaalla lattialla.

Moonwalk. Ahaa. Mystinen ryminä muuttuu tavalliseksi kakkainsidentiksi.

Jotain on jäänyt asioidessa matkaan. Henkilökunta menee tarkistamaan. Mauno ei anna ottaa kiinni, jotta peräosaston voisi tarkistaa, mutta henkilökunnan silmiin osuu sängylle jätetty muisto.


No onhan se varmaan ryminän verran ärsyttävää ollutkin, kun tuollainen on jäänyt peräpeiliin kiikkumaan.

Kiitos vaan Mauno, kun toit sen sänkyyni. Tänään olikin lakanoidenvaihtopäivä...


Mauno on lievän närkästynyt, että herrasmiehen intiimiasioita paljastetaan julkisesti.

Kerrottakoon myös, että tänään tuli ikää 11 kk ja oli tietysti myös punnipäivä. Painoa jälleen tasan 4,5 kg, joten ihan tasaisella viivalla mennään. Kuukauden päästä synttärit ja eiköhän me siihen lopeteta nämä kuukausipunnitukset ja otetaan mittaa sitten tarvittaessa.

Kommentit

  1. Hyvää naistenpäivää ja 11 kk -synttäriä myös Maunolaan! Maukalla on etiketti ja ekologia hallussa - poika suosii luonnonmukaisia tervehdyksiä. Puspus!

    VastaaPoista
  2. Kuinka mukavaa, kun herrasmieskissat muistavat huomioida naistenpäivän! Meillä ei ollut ruskeita yllätyksiä, mutta herra kävi hiukan maistelemassa maljakossa ollutta ruusua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!