Mauno Attenborough


Maunolla on käynyt nyt niin iso munkki, että lottovoittokin olisi pienempi. Nimittäin naapuruston harakat ovat rakentaneet pesän puuhun, aivan suoraan Maunon tähystyspaikan ulkopuolelle. Vain pari metriä ikkunasta suoraan! Vähänkö menee päivät tarkkaillessa!

Kommentit

 1. No jopas on. Mekin haluttais tollanen ihan mielellään. Takapihalla on vain kuusimetsää, jossa silloin tällöin pyörähtää joku tirppa lentelemässä. Parvekkeellekaan ei oo linnut eksyny, vaikka on talipallot ja kaikki. Silloin harvoin kun saaliita on näkyvissä, niin neidit käkättää ikkunassa varsin kuuluvasti.

  VastaaPoista
 2. Nyt Maunolla on käkätettävää, kuluu päivätkin joutuisaan vaikka onkin yksin. Tosin kesä tulee ja lehdet puuhun, mutta kai tässä vielä pari kuukautta hupia riittää. Ja hopeapajusta ei onneksi koskaan ihan täysin tiivis tulekaan.

  VastaaPoista
 3. Voi Maunoa, onnenpoikaa: "telkkariohjelmaa" 24/7!
  Kyllä meidän tytöt ovat kateellisia kun kuulevat tämän. ;)

  VastaaPoista
 4. Todella upeaa! Nyt vain odotetaan, milloin BBC tulee tekemään laadukasta luontodokumenttia. Myös National Geographic voisi julkaista monisivuisen reportaasin tai peräti erikoisnumeron. :)

  Meillä on keittiön ikkunalaudalta huudeltu useasti takapihalla esiintyvälle röyhkeälle harakalle (siis en minä, vaan herra karvajalka). Pitkäpyrstöistä röyhkimystä ei ole viime aikoina näkynyt - josko olisi vaihtanut kaupunginosaa ja esittää soidinmenojaan ja pesänrakennustaan nyt siellä?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!