Siloposki linnanherra


Aktiiviset lukijat varmaankin muistavat Maunon taannoisen scarface-ongelman eli naamaan ilmestyvät skraidut. Henkilökunta epäili niiden johtuvan koheltamisesta, mutta kun niiden esiintymistiheys vain kiihtyi, alkoi diagnoosi epäilyttää. Sitten saatiin vinkki, että hammaskiven estoon käytetty PlaqueOff voisi olla skraidujen taustalla, tosin siis jonkinlainen allergia merilevälle. PO jätettiin pois ja kas, skraidut loppuivat.

Hankalaa on se, että henkilökunta ja Mauno eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen hampaiden harjaamisesta, joten nyt hampaiden huolto on vähän retuperällä. Toivottavasti raaka liharuoka auttaa edes jonkun verran.


Toinen onnistunut siirto on ollut konkreettisempi siirto - linnan siirtäminen olohuoneeseen makuuhuoneesta. Linna on ollut todella suosittu ja erityisesti sen katolla oleva nukkumataso, jolla nukutaan ainakin iltapäikkärit. Ilmeisesti jonkun verran myös päiväpäikkäreitä - ja kuka tietää missä yöllä nukutaan. Välillä mamman kainalossa, mutta välillä omilla teillään.

Kommentit

  1. Katos mokomaa, noinkin voi käydä. (naarmut siis) No, eiköhän Plakoff löydä hyvän kodin, kiäh kiäh. Meil ei o vielä ainakaan mitään ongelmia.

    VastaaPoista
  2. Plakoff häs left the bilding, joten jos Kummitäti ei ole vielä käynyt visiitillä niin tulossa on.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on herran hammashuolto vähän retuperällä. Hammastahna ja -harja (Virbac C.E.T.) on kyllä ostettu, mutta niitä ei juurikaan ole käytetty. Laiska henkilökunta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!