Mauno askartelee

Toissailtana vietimme askartelutalkoita ja leikkasimme ja taittelimme pakkauslaatikoita Railin Runokortteihin. Mauno tietysti osallistui täydellä innolla. Osallistumisen tärkein vaihde on sijoittuminen: mielellään keskeiseen paikkaan, josta voi tarkkailla tilannetta ja osallistua.


Leikkuussa tietysti käytetään ns. giljotiinia, mistä johdosta Maunollakin oli hetken pää kateissa...


Ja pöydän raosta hyökki pahviliuska, jota piti tietysti metsästää.


Aika pitkään Mauno viihtyi keskellä askartelupistettä, kunnes uni alkoi voittamaan ja Mauno siirtyi jääkaapin päälle ottamaan päikkäreitä. Sen kauemmaksi ei tohtinut mennä, jottei mene tapahtumia sivu suun.

Kommentit

 1. Me harmaat pojat osataan kyl laskee toiminnan keskipiste, ja *pomp* - peba siihen!

  VastaaPoista
 2. Ihana seurata näitä Mauno-juttuja. Minulla on kaksi maatiaiskissaa ja pakko on sanoa, että kissat taitavta rodusta piittaamatta olla kovasti toistensa kaltaisia. Vaikka toisaalta minun kollini eroavat toisistaan kuin yö ja päivä :).

  VastaaPoista
 3. Meillä Vilpertti haluaa osallistua esseiden kirjoittamiseen. Yleensä niin, että maataan lähdekirjan päällä ja tassutellaan näppiksellä..
  Vilpertti ei ole itse vielä kirjoittanut mitään, mutta kovin haluaisi ilmeisesti.. :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle diplomi :)

  VastaaPoista
 5. Hih:) Kiitos talkooavusta ja terkut meidän karvaselta - maalta. Taika herppasi pöydältä pedille sateleviin kartonkisuikulaisiin viikon mittaan ja totes tarvitsevansa lomaa askartelusta;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!