Arkikuva 2/5


Tänään on nautittu auringon paluusta, henkilökunta ihan ulkosalla ja pojat parvekkeella. Epun musta turkki tulee hetkessä kuumaksi auringossa, joten pitkään se ei ihan suorassa paisteessa jaksa makoilla.

Parveke on valitettavasti melko pieni, ja häkityksen jälkeen melkein puolta vielä pienempi, mutta pääasia, että saa oven auki ja happea sisään. Ja mahtuuhan sinne yksi tuoli sekä pojille, lähinnä Maunon käytössä oleva, kiipeilyhylly, josta pääsee tähystämään.

Parvekekukat laitettiin rohkeasti jo pari viikkoa sitten raesateessa, mutta hyvin ne näyttävät selvinneen lumesta ja rakeista. Nyt on toivottavasti edessä jo lämpimämpää keliä.

Kommentit

 1. Hieno toi parveke ratkaisu. Onko sulla verkossa joku ovisysteemi vai miten hoidat aina kukat?

  Meinasin tehdä samanlaisen verkotuksen partsille.

  VastaaPoista
 2. Miten olet ratkaissut kukkien kastelun? Meinaan tehdä juuri samanlaisen ratkaisun partsille. Ja onko tuossa joku ovi vai miten hoituu kukkahommat

  VastaaPoista
 3. Kukkien kastelu onnistuu vallan hyvin kastelukannulla noista verkon aukoista. Isompia hoitotoimenpiteitä varten on yksi ritilänsivu kiinni karbiinihaoilla, eli saa napsaistua auki ja sitten jos on vielä isompaa huoltoa niin nippusiteitä vaan naps poikki tarvittava määrä ja pussista uudet tilalle kun huolto on tehty.

  VastaaPoista
 4. Tuo on oikein oiva ratkaisu kissaperheelle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!