Vaatturi Kuukunaisen juhlapäivä

Mitäs tässä tapahtuu? 


Kun henkilökunta kaivaa esille kangasta, on pojilla juhlapäivä. Petivaatteiden vaihtoon verrattavissa olevaa kangasmöyrintää seuraa välittömästi. Erityisesti Eppu on innokas piiloutumaan ja leiriytymään kankaiden sekaan, mutta viihtyy siellä Maunokin. On hivenen hankalaa leikata kangasta, kun siinä tulee mukana seitsemästä kahteentoista kiloon lisäpainoa, mutta se on vain hidastetta, ei este.


(Jahas, tässä toistuu sama vanha ongelma, kuva on ihan keltainen täällä Bloggerissa, vaikka Photoshopissa näyttää normaalilta. Kankaan väri siis on turkoosi, ei noin vihreä kuin kuvassa).

Kommentit

 1. Siellä on todellinen juhlapäivä! Niin täälläkin, koska Naukulaan kotiutuu tänään uusi asukas.

  VastaaPoista
 2. Ootkos käynyt nappaamassa rastin/pallukan Google+-asetuksista pois, sen jossa annetaan Googlen/Bloggerin tehdä automaattinen parannus ja/tai pikaparannus kuvillesi?

  VastaaPoista
 3. En olekaan tietoinen tuollaisesta rastista, enkä löytänyt sitä hausta. Mistähän löytyisi? En ole yhdistänyt Bloggeria Google+:aan, koska profiiliksi tulisi oma nimi enkä halua sitä tähän käyttöön yhdistää.

  VastaaPoista
 4. Autuaan Olo -blogin Cherin vinkistä itsekin vasta tajusin asian (http://autuasolo.blogspot.fi/2013/09/kaarmeissani-bloggerille.html).

  Tuo piinava ruksitus (x2) löytyy nimenomaa Google+:n asetuksista ja ilmeisesti Google/Blogger "laittaa/yhdistää" bloggarit Google+-käyttäjiksi tällä tavalla. Käsittääkseni ainoa vaihtoehto on kirjautua Google+:an ja muuttaa kuvien parannus -asetukset, jos tympii bloggerin tekemät muutokset.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ihan samannäköistä ruksia en löytänyt Google+:n puolelta, mutta kuvakansioista löytyi tuo kuvanparannuksen asetus, joten ehkä sen muuttaminen auttaa. Tai sitten ei.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!