Väsynyt ulkoilija

Eilen oli ulkoilun jälkeen väsynyt poika sohvalla.


Onhan se ihan ymmärrettävää. On vaikea edes yrittää kuvitella millainen hajujen, äänten ja aistien tulva hyökkää ulkona päälle, kun viettää elämäänsä neljän seinän sisällä. 


Tänään onkin sitten jaksettu karjua keuhkojen täydeltä. Keittiön auki (raollaan) olevasta ikkunasta huudellaan naapureille, että täällä pidetään lumileopardia vankina, tulkaa pelastamaan ja vapauttamaan luontoon.

Ja aamulla henkilökunta sai heti hyvän huomenen toivotuksen ruohoykän merkeissä. Nätisti sängyn viereen, ei matolle. Viimeksikin sitä pantattiin seuraavaan päivään, mutta silloin se toimitettiin suoraan alas Linnan katolta. Plöps. Aikamoinen köntti sitä ruohoa olikin syötynä.

Kommentit

 1. Happimyrkytys :) Ihan selvästi. Sitä on ollut liikkeellä..

  VastaaPoista
 2. Minäkin (Max) huudan aamusta alkaen että tulkaa vapauttamaan minut ulos. Pepsi on niin hieno, että vaan puskee ja tuijottaa tiivisti palvelusväkeä.

  VastaaPoista
 3. Minäkin Max huudan heti aamusta että tulkaa vapauttamaan minut ulos!

  VastaaPoista
 4. Voi noita nautintojen jälkeisiä tuntemuksia :D Meillä aikoinaan nautittiin ruohoa niin antaumuksella että pitkät pätkät veti koko suolen jumiin :/ Onneksi tilanteesta selvittiin kuitenkin ilman isompia operaatioita. Eli ah ihanaa ohraa pitää aina talvellakin olla säännöllisesti kasvamassa :)

  VastaaPoista
 5. Vapauttakaa lumileopardi! Ei vaiskaan, on ihan kätevää ja hauskaa huudella ikkunasta ohikulkijoille. Äiskän mielestä ei ollenkaan hyvä juttu :D

  VastaaPoista
 6. Eikö tuo ulkoilu väsytä niin ettei jaksa karjuakaan? Naava ulkoilee vapaapäivinä aamupäivällä ja on lopun päivää tosi väsy ja rauhallinen. Tai sit jos ulkoillaan töiden jälkeen niin loppuilta ja yö on sujuu hyvin rauhallisesti. Pari viimeistä yötä Naava on päivystänyt parvekkeella ison osan yöstä ja se on ollut myös hyvin väsyttävää. Pauliina

  VastaaPoista
 7. Ei se valitettavasti jaksa väsyttää kuin hetkeksi. Ja viimeistään seuraavana päivänä huudetaan kurkku suorana. Sepä olisikin kivaa, jos ulkoilu tainnuttaisi ja veisi vielä muistinkin.

  Mauno on "valitettavasti" hyvin energinen kissa, se esimerkiksi nukkuu paljon vähemmän kuin Eppu. Kun Eppu menee aamupalan jälkeen päikkäreille, Mauno kaahaa häntä soikeana, kurittaa ehkä mennessään jotain hiirtä ja juoksee tarkkailemassa ikkunoilla, sitten vaatii pienet sylitykset ja taas mennään. Samaan aikaan kuuluu jo Epun kuorsaus.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!