Check out

Makuuhuoneen lattialle on ilmestynyt erikoinen aukeava laatikko. Tämä ei ole saksalainen pahvimalli, vaan jotain ihan muuta. Tarkastaja Turakainen on tietysti heti kärppänä paikalla. Mitä tämä tarkoittaa?


Henkilökunta poistuu muille maille viikoksi ja poikien luoksi asumaan tulee vanha tuttu, joten hoito sujunee ihan tuosta vaan. Mitä nyt Maunon hampaan huuhtelu voi olla pienen jumpan takana. Mauno ei varsinaisesti arvosta sitä, että ruiskulla truutataan vettä suoraan suuhun. Voi olla, että vielä vähemmän, jos sen tekee vieras ihminen. Vaikka tuttu onkin, Mauno ei varsinaisesti ole kovin vieraita sylittelevä persoona. Mammanpoika vaan.

Tarkastaminen on väsyttävää puuhaa!


Kommentit

 1. Hyvää matkaa henkilökunnalle! Hyvin ne pojat kotona pärjäävät, ihan varmasti!

  VastaaPoista
 2. Tarkastustehtävät ovat sen verran vaativia toimenpiteitä, ettei olisi ollenkaan ihme, että Inspector ottaisi pikku torkutkin laatikossa :)

  VastaaPoista
 3. En epäile poikien ja hoitajan pärjäämistä hetkeäkään (paitsi tuon hampaan huuhtelun osalta hieman), tuttu hoitaja ja oma koti, kaikki menee varmasti tosi hienosti.

  Hoitaja on luvannut myös kirjoitella kuulumisia, niin saadaan tänne blogiinkin vähän vieraskynäjuttuja.

  VastaaPoista
 4. Laukut pitää tarkastaa aina ja tutkia jos siellä olisi kissan kokoista salalokeroa. Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 5. Onnellista matkaa! Kyllä yks kissa hoituu, huuhteluineenkin... Pitää vaan laskea sen varaan, että ihmisel on isommat aivot jne.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa matkaa, koitahan olla ajattelematta kissuleita :) Se on yleensä matkan vaikein osuus se!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!