Korkealta ja kovaaTänään aamulla oli herätys kello kuusi: mauuuuu-mauuuuu. Huoh. Normaalisti herätys menee niin että kello soi 7:30 ja Mauno juoksee sänkyyn pallutettavaksi. Eli aamuääni on hurr-hurr.

Aamulla ehdittiin myös peippailemaan makkarin ovien päällä. Nyt ei enää riitä se, että hypätään lipaston päältä lähemmän oven päälle vaan oven päältä hypätään toisen oven päälle - ja kyseessä ovat siis auki olevat pariovet, joten hyppymatkaa on parisen metriä.

Töistä tullessa mau-mau oli vastassa. Ja kun kävin vain heittämässä kassin sisään, nopeat paijaukset ja ruuat kuppiin, vaatteiden vaihto ja ovesta ulos oli huuto oven sulkiessani niin kovaa, että kuulin sen vielä ala-aulaankin.

Kohta varmaan on uusi asunto etsinnässä...

Loppuilta on onneksi mennyt aika rauhallisesti leikkiessä ja nukkuessa.

Kommentit

  1. Mauno on nuori, vauhdikas kaveri! :) Kollo kiipeää mielellään kiipeilypuuhunsa ja ulkona pitkin puiden runkoja, mutta ovien päälle se ei ole yrittänyt. Olisi kiva nähdä, mitä kissa kotona päivän aikana puuhaa - jonkinlainen kissapiilokamera. :D

    VastaaPoista
  2. Hui kuinka tuo näyttää pelottavalta! Mauno ei näytä potevan korkeiden paikkojen kammoa :o) Meidän Frodo ei pääse kuin ikkunalaudalle sohvan kautta :o)

    VastaaPoista
  3. Mauno potee korkeiden paikkojen rakkautta :o). Se rakastaa kiipeilyä ja peippailee vaivattoman näköisesti tuolla korkealla 5 cm:n levyisen oven päällä. Mistä aiheutuu henkilökunnalle taas huonoa omaatuntoa puuttuvista kiipeilypuista...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei tullut pentuja, tuli tonttuja!

Ruokaa kotiintoimituksella, osa 2