Pieni Suuri Mies


Mauno täyttää tänään 4 kk. Sen kunniaksi käytiin puntarilla ja HUI - 2800 g! Noin kilo tullut painoa lisää sen kuukauden aikana mitä on minulla ollut, ilmankos olikin sisareensa verrattuna niin iso poika. Alkupäivien koipeliinista on kasvanut pieni iso kissa. Joissain kuvissa ja joistain kulmista se näyttää niin isolta, ja joissain ja jostain taas ihan pikkuiselta pennulta. Mamman mussukka.

Ensimmäinen työviikko on sujunut kohtalaisesti. Päivät on ilmeisesti nukuttu ja vastaan tullaan innolla. Kotiintulon jälkeen pitää ottaa pieni hellyyshetki ja kurnutella sylissä. Sen jälkeen leikitään tai käydään ulkona (noin tunti). Sitten otetaan taas tirsat. Sen jälkeen loppuilta vapaamuotoista leikin ja tirsailun välimuotoa. Kun valot sammuvat, otetaan taas leikkihetki itsekseen. Sitten nukkumaan. Aamuyöstä (valitettavasti) taas pieni riehuhetki siinä viiden maissa - muutamaan kertaan olen käynyt riipimässä herran alas palmusta ja makuuhuoneen kielletty hyllykin kiinnostaa. (Ne kaksi ainoaa paikkaa, joihin turvallisuussyistä yritän Maunoa opettaa olemaan menemättä.)
Kommentit

  1. Mauno kaunokainen. :c) Niin se aika vierähtää... kissat ovat pentuja vain pienen hetken. Missäköhän meidän kolmas viipyy? O:c)

    VastaaPoista
  2. Ihana komea poika! Minäkin kävin Surokissa häkin luona ihailemassa, miten suloinen vauva siellä kellikään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?