Turhuuksien rovioNaminami. Ihanan luonnollisen ja terveellisen näköisiä kissannameja. Tassu Herkkunappeja.

Aamulla on hirveä tunku ovesta ulos. Koska usein mukana on myös roskapussi tai jotain muuta kannettavaa (vähintään Maukan kakkapussit), on ulos meno aika hankalaa, kun pieni luikku yrittää livahtaa samalla. Asiaa ei yhtään helpota kaksi ovea, toinen sisäänpäin ja toinen ulospäin aukeava. Väliin ei mahdu.

Olen ratkaissut ongelman heittämällä eteisestä olohuoneeseen kourallisen erilaisia namiraksuja. Mauno on vielä ainakin niin hölmö, että ryntää niiden perään ja pääsen livahtamaan ovesta.

Mauta kehutaan älykkääksi roduksi. Ha!

Kommentit

 1. Opi käskemään söpöä kissanpentua uskottavasti, senkin pehmosydän. ;c)

  VastaaPoista
 2. Vähäisellä kokemuksella olen oppinut, että kissaa ei KÄSKETÄ. Nämä ovat houkutteluun.

  VastaaPoista
 3. Työnnän yleensä kotiin tullessani laukkuni/jalkani/ostoskassin ensimmäisenä oven rakoon, kun Kollo tunnistaa minut askelista ja yrittää ängetä rappukäytävään. Ja kun kesäaikaan tässä talossa on tapana pitää rapunovea usein auki niin kissallinen joutuu olemaan extratarkkana. :D

  VastaaPoista
 4. Sama metodi mulla on tullessa, kassia tai jotain edellä sisään, sillä siellä on vastaanottokomitea jo valmiina. En tiedä mistä asti Mauno kuulee tuloni, mutta aina siinä vaiheessa kun avaan lukkoja, alkaa maukuna kuulumaan. Vaikka se oletettavasti on ollut nukkumassa, kun tulen (usein venyttelee ja haukottelee).

  Tuommoinen pikkuluikku livahtaa äkkiä käytävään - tosin en tiedä kuinka sen rohkeus vielä riittää, jäisikö tutkimaan lähiympäristöä vai säntäisikö eteenpäin. Onneksi kissa lähtee yleensä rapussa aina ylöspäin, niin ei ehkä ensimmäisenä ulos livahda.

  VastaaPoista
 5. Hei, meillä ihan sama juttu, ei pääse ulos eikä sisään ilman että kisa haluaa saikkailulle. pakko oli kirjoittaa vaikka tämä jo vanha blogitekstin nauratti niin.. =) Mauno on valtavan ihana! Meillä on itsellä kaksi karvaista lasta,ja tämä pienepi nyt joku 5 kk livahtaa aina rappuun, mutta meilläpä on laser osoitin, todella loistava vekotin kisun höynäytykseen. Erittäin näppärästi tulee kaveri kotiin sen perässä :D enää se ei juokse lelujen ja karkkien perässä sisään, mutta tämä toimii.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?