Yhä ylös yrittää...


Mauno on kova poika kiipeilemään. Ulkona pitää aina päästä puuhun sen verran mitä flexi antaa myöten. Sisällä kiipeilyä ikävä kyllä yritetään harrastaa palmussa, kun henkilökunta on ollut hieman hidas hommaamaan kunnon kiipeilypuuta. Kun semmoista sopivaa ei ole löytynyt. Asia kuitenkin pitänee ratkaista pikimmiten, ennenkuin palmu on entinen.Toistaiseksi sopivin löytämäni on englantilaisen Hicatin puu, sellaisen kun saisi harmaana niin johan riemu repeisi. Olisi varmaan sekä Mauno että henkilökunta onnellisia. Mutta kun eivät toimita ulkomaille (ja maksaisi varmaan mansikoita kun huonekorkeus on yli 3 m). Mutta mistä löytää samanlainen Suomesta ja kohtuuhinnalla?Maukulaisella kun on tuollaiset egyptin maulle kuuluvat kainalonvenytyslärpäkkeet (tieteellinen nimi) sekä etu- että takajalkojen kainaloissa, jotta pääsee puuhun ketterämmin. Erityisen paikallaan tällaisessa palmu-ympäristössä... [henkilökunta peittää huonoa omaatuntoaan sarkasmilla]

Kommentit

 1. Nonnih, et olis purkany niitä pylyväitä. Käytävämatolla ku olisit semmosen päällystäny nii avot jo olis ollu Maukalle kiipeilypuu.

  Ei vaan ihan oikiasti, sillainhan se olis edullinen ja helppokin toteuttaa?

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ihan samaa, ei liene mahdoton homma tehdä itse, jos ei sopivaa löydy? Muistan nähneeni jossain itsetehtyjä feikkipylväitä. Ne oli tehty tehtaalta hankituista paperirullien hylsyistä. Muistikuvat ovat melko hatarat, mutta en usko nähneeni untakaan. :D

  VastaaPoista
 3. No arvaa vaan kuinka monta kertaa on käynyt mielessä että miks purin ne pylväät...

  Itseteossa lähinnä on ongelma se että miten saada pylväs varmasti kestämään pystyssä rallissa kun siihen jysähtää viisikiloinen kolli.

  VastaaPoista
 4. Tarvinee konsultoida.

  Mutta aina vaan tuntuu enemmän siltä että pitäis olla lähempänä. Pöh.

  VastaaPoista
 5. Muuttakaa tänne etelään ja pistäkää pystyyn lemmikkitarvikevalmistamo, mää voin konsultoida minkämoisia tarvitaan. Kauppa käy varmasti.

  VastaaPoista
 6. Me ollaan miehen kanssa kehitelty juuri tuollaista pylvästä. Ollaan käyty rautakaupassa eri kiinnitysratkaisuja katsomassa, ja taidettiin löytää sopivat ainekset. Nyt pitäisi vaan ottaa niskasta kiinni ja kasata.
  Bauhausista saa siis pyöreitä tolppia, jotain terassipylväitä tms. Ne voisi päällystää joko kieputetulla niinellä tai luonnonkuitumatolla. Meidän ajatuksissa katonrajaan tulisi vielä tasanne jossa lepopaikka.

  VastaaPoista
 7. Eikun änkäät Annan ja miehensä mukaan ja pidätte kissankiipeilypuun valmistustalkoot :p

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?