Paavo MäyrynenSen joka on kuvaillut maun ääntä vienoksi ja sointuvaksi sopii tulla tänne kuuntelemaan meidän Paavon määkinää. Tarjoan kupin teetä. Vaikka kaksi.

Ulkoilu on ihan kivaa, mutta sen seuraamukset eivät. Taas kun oltiin sunnuntaina ja eilen ulkona (molempina päivinä yli tunnin), oli täällä töistätullessa vastassa määkivä mau. Se seisoo eteisessä ja huuuu-taaa. Mäyyy, mäyyyy. Vaihtaa makkarin ikkunalle, tuijottaa pihalle ja mäyryää. Mäyrynä keskeytyy syömisen ja ankaran leikittämisen ajaksi. Välillä eivät edes leikitysyritykset auta. Niin ja sylissä, kun kuljeskelee. On kuin hoitaisi koliikkivauvaa (no onhan tolla vatsavaivojakin...).

Ja taas harvennetaan ulkoiluja.

Kommentit

 1. Tuollaisia vaivoja on tuskasteltu eräällä lemmikkifoorumillakin. You are not alone. Koittakaa kestää ja löytää se yhteinen sävel. :c)

  VastaaPoista
 2. Meillä tuo siamilainen komentaa samaantapaan antamaan ruokaansa. Kipittää perässä, yrittää kampata ja aina kun lähestyn keittiötä hyppää tiskipöydällä ja rääkyy "MÄÄÄÄ!" (kuulostaa ihan kiukkuiselta lampaalta). Sama toistuu monta kertaa päivässä, mitään vaikutusta ei tunnu olevan annanko ruokaa vai en (yleensä ateroivat vain aamulla ja illalla). Ei mitään hiljaisia seuralaisia jotkut kissat...

  VastaaPoista
 3. OMG, mikä kuva! Onko se riivattu? ;)

  Meillä käy kanssa kova huuto joka päivä, välillä myös öisin. Ruokaa olis saatava. Koko ajan.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuva, Maukka on taas ihan ittensä näkönen, hehehe!

  VastaaPoista
 5. Sama määkynä täälläkin. Minulle määkyy, miehelle ei pihahdakaan, käpertyy vaan sen kainaloon, jos jäävät kahden :D

  Suunnitelmissa on ihan lähiaikoina hankkia toinen kissa, tiedä sitten josko seura helpottaisi määkyjää.

  VastaaPoista
 6. Loistava kuva! Olemus on sama kun meidän nuorimmalla kissalla. Epätoivon hetkinä mietin, että jos vielä pennun ottaisi, niin kasvaisiko tuo pikku peto aikuiseksi. Hetken asiaa mietittyäni järkevöidyn ja palautan mieleen aikaisemman päätöksen: jos meille ikinä tulee lisää kissoja, on uusi kissa vähintään 5 vuotias kypsä aikuinen...

  VastaaPoista
 7. Kissin pää on kiisseliä!

  Jaa että koliikkivauva - suosittelen kantoliinaa. :D

  VastaaPoista
 8. Ei herranjestas tuota kantoliinaan, on semmoinen karvainen kuumavesipullo muutenkin...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Lyyra kolme vuotta!

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?