Otsasi hiessä tulee sinun leipäsi tienata...Eläinsuojelu! Palokunta! Poliisi! Apuua! Täällä rääkätään pientä nälkäistä kissanpoikaa!

Ei, kun me leikitään aktivointileikkejä. Herkkunapit pitää kaivella lipaston vetimiltä eikä niitä saa suoraan suuhun.

Lisäksi tänään aktivoitiin taas tunnin ulkoilulla. Henkilökuntakin sai aktivointia, kun sama kuumakalle kuin viimeksikin kävi taas karjumassa kissan ulkoilutuksesta. Olen kuulemma läskipää ja ääliö ja mitähän muuta fiksua sieltä suusta tuli...

Korostettakoon vielä, että ulkoilumme on taloyhtiön sääntöjen mukaista ja se on myös taloyhtiön hallituksen taholta vahvistettu.

Kommentit

 1. Hei,

  minulta on mennyt ihan ohi tuo aikaisempi tapaus, kun sinulle on avauduttu kissan ulkoiluttamisesta. Viitsitkö kertoa tarkemmin? Asia kiinnostaa minua sikäli, että minulle on huudettu, minua on uhkailtu ja päälleni on lähes käyty, kun olen ollut kissani kanssa talomme pihalla, vaikkakaan emme "lasten leikkipaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä", joka on talonyhtiön sääntöjen mukaan kielletty. Kuulemma en saa olla pihalla kissan kanssa koska "täällä on lapsia!". Yritin ensin olla välittämättä asiasta, mutta täytyy tunnustaa, että annoin periksi enkä enää mene kissani kanssa pihaan, koska sain joka kerta pelätä, milloin joudun taas terrorin kohteeksi. :(

  Kissasi on muuten todella suloinen ja tämä blogisi tosi mukava! Päädyin tänne luettuani jonkin aikaa Sisustusta ja sitruunoita-blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Siitä edellisestä, ja ensimmäisestä, kerrasta on juttu täällä: http://maukuja.blogspot.com/2008/07/mauno-iso-paha-kriminaali.html

  En ole saanut huutoja kuin kerran, kaikki muu palaute on ollut positiivista. Tämä yksi kuumakalle nyt on sitä mieltä että kissan ulkoiluttaminen pitäisi olla kiellettyä ja ne levittävät jotain paskatauteja sun muuta. Suoraa huutoa. Laitoin aiheesta viestin hallituksen jäsenille (kerroin saaneeni huudot), jossa kerroin että ulkoilemme AINA kytkettynä, taloyhtiön sääntöjen mukaisesti, Mauno ei KOSKAAN tee asioitaan pihalle vaan sisään omaan hiekkalaatikkoonsa, en päästä sitä lintujen, pyykkien, autojen, pyörien tms kimppuun eikä meistä aiheudu muutakaan haittaa. Sain useammalta jäseneltä viestin, että ulkoilu on täysin OK ja siitä vaan pihalle kissan kanssa (meillä ei edes ole leikkipaikkaa) ja sen sijaan huutajan käytös ikävää ja outoa ja mitälie.

  Tänään sitten sama tyyppi tuli taas huutamaan kuinka minä en ilmeisesti ymmärrä kuultua (=olisi pitänyt uskoa hänen sanomaansa) ja olen ääliö ja läskipää ja mitälie solvauksia. Kissani levittää paskatauteja ja mitälie. Sanoin täysin rauhallisena, että ulkoilemme sääntöjen mukaan ja tämä asia on myös keskusteltu hallituksen kanssa. Se ei huutoa lieventänyt. Sieltä tuli tulva vaikka mitä, mutta en itse alentunut sille tasolle vaan pysyin rauhallisena ja kerroin että noudatamme sääntöjä, ulkoilulla on hallituksen hyväksyntä ja that's it.

  VastaaPoista
 3. Hurjan ikävää, kuten se viime kertainen myös. Ilmoita seuraavan kerran henkilölle, että aiot mennä tekemään hänen agressiivisesta, pelottavasta sekä asiattomasta käytöksestä ilmoituksen poliisilaitokselle. Ei ihmisiä saa uhkailla ja haukkua miten sattuu, saati sitten suloista MAUNOA!

  Yhä myös kysyisin siitä mopon rukkaamisesta. Onko siihen lupaa jne.

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset skitsot on pelottavia. Varmaan katsotkin, että Mauno ei sieltä pihalta mitään syö, mutta ole nyt sitten vielä tarkempana, tuollaiset hullut saattavat katsoa oikeudekseen laittaa pihaan esim. myrkkysyöttejä tai muuta "kivaa".

  Ja jos vielä friikkaa, ilmoita poliisille kanssa.

  VastaaPoista
 5. Raivostuttavia tuollaiset Kissa pois pihalta ulkoilemasta -huutajat. Tsemppiä teille älkääkä luopuko ulkoilusta! Luulisi miehen lopettavan huutelunsa, kun huomaa ettei se tuota hänen toivomaansa lopputulosta.

  Meilläpäin käydään yleisönosastossa vääntöä siitä kuuluuko kissan ulkoilla valvotusti vai mennä vapaana. Minä ulkoilutan valjaissa ja olen ilokseni huomannut, että muitakin valjastelevia kissoja näkyy tuossa työmatkani varrella. :)

  VastaaPoista
 6. Laiton uhkaus on rikos, eikä laillista uhkailua taida kukaan tuntematon höyrykenkä toiselle tuntemattomalle harrastaakaan. Jos käy vielä hillumaan, poliisille voi tehdä tutkintapyynnön (tämä on se trad. "rikosilmoitus") jolloin ne pyytää sut ja erikseen sen toisen kuulusteltavaksi ja päättävät siirretäänkö syyttäjälle. Syyttäjä voi sitten syyttää tai jättää syyttämättä.

  Sitä vaan vtuttaa kun joku saa rakkautta ja huomiota ja se ite ei saa. Hah!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei tullut pentuja, tuli tonttuja!

Ruokaa kotiintoimituksella, osa 2