NimipäiväsankariTänään on Maunon nimipäivä! Meillä on juhlittu rankalla huiskaleikinnällä ja tonnikala-simpukkapäivällisellä. Illaksi on vielä sulamassa possunsydäntä.

Kuvitukseksi otettiin vaan tylsiä poseerauskuvia ikkunalaudalla, Maukan lempipaikalla (yhdellä niistä).
Kommentit

 1. Ai niin, onnea nimppasankarille! Kyllä tommosella huiskalla leikittää!

  VastaaPoista
 2. Tuo huiska on ihan räyskä, siitä on yli puolet höyhenistä jo lähtenyt kun sillä on niin leikitty. Niitä keltaisia höyheniä on sitten joka paikassa...

  VastaaPoista
 3. Ponnea Maunolle! Tätä blogia tuon mainion velmun tekemisistä on ollut todella hauska seurata ja seurataan vastakin :)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut Maunolle! On kyllä mahdottoman kuvauksellinen kissa! Meijän kissat vaan mulkoilee "älä häiritse meditointiani" katsellaan tai kääntävät takapuolensa kameralle.

  VastaaPoista
 5. Suurensuurena kissanystävänä, mutta allergisena sellaisena, tämä blogi on ollut ihan suunnaton ilo ja päivien piristys. Kiitos ihanista kuvista ja mukavista jutuista Maunon elämästä. Pienenä toiveena kysyisin, että olisiko joskus mahdollista saada vaikka pieni videon pätkä Maunon touhuista? :-)

  VastaaPoista
 6. Sankari ja henkilökunta kiittävät kaikkia.

  Videota ei uskalla luvata, olen pienen pätkän leikkiä tallentanut kameralla ja siitä tuli 100 MB ja eväitä pienentämiseen ei löydy, joten katsellaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Ei tullut pentuja, tuli tonttuja!

Ruokaa kotiintoimituksella, osa 2