Ei kurjuutta kummempaa


Henkilökunta potee edelleen pahenevaa flunssaa ja on siksi kohtuullisen toimintakyvytön. Maunoa se tietysti harmittaa, koska jos kerran henkilökunta on kotona niin miksi se ei tee mitään?!? Makaa vaan.


Linnan siirto olohuoneen puolelle oli toimiva juttu. Sen käyttöaste on noussut selvästi ja sitä käytetään sekä riehuntaan että kattotilaa nukkumiseen. Nytkin Mauku vetelee päikkäreitä katolla. Henkilökunnan kanssa ei kannata tulla sohvalle kun yskiessä röykyttää ja pomppii. Parempi pysyä omassa rauhassa. Vaikka ne yskänpuuskat herättääkin.


Mutta onneksi henkilökunta on niin toimintakyvytön ettei kyennyt edes ruokakauppaan vaan tilasi pizzaa kotiin. Siinä sähellyksessä tuli oiva tilaisuus Maunon livahtaa hetkeksi rappukäytävään. Valitettavan nopeasti vaan tuli kainalokyyti takaisin.

Kommentit

 1. Jos mä en olis näin köyhä niin mä tilaisin sulle peruselintarvikkeita http://www.ruoka.net/

  VastaaPoista
 2. Nääh, pizzataksi kulkee ja hanasta tulee vettä jota voi keittimellä kuumentaa ja hunajaa on monta purkkia. Ja joka tapauksessa jonain päivänä mun on täältä sängyn pohjalta noustava, vaikka sitten lääkäriin, ja samalla hoituu kauppaostoksetkin. Ja on mulla noita apureita.

  VastaaPoista
 3. Mauno on nokkela ja nopsakka poika - ei vaan vielä tajua, että ei siellä käytävässä pitemmän päälle kovinkaan hohdokasta oo...

  Paranemista!!

  VastaaPoista
 4. Mauno on vikkelä poika - korkeintaan kerroksen ylös tai alas. Sen jälkeen se hyytyy nuuskimaan ja sen saa rauhallisesti puhuttamalla napattua kainaloon.

  VastaaPoista
 5. Heh, kai tiesit, että Apartment Therapy on tehnyt kirjoituksen sinun "kissalinnastasi"! Tunnistin heti, sen verran olen sisustusblogiasi lukenut :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!