I'll be watching you


Pari iltaa sitten nukkumaan mennessä, valojen jo ollessa pois, ihmettelin mihin Mauno on mennyt. Yleensä sen joko tietää missä se on, tai ainakin kuulee. Ei mitään. Jotenkin tunsin sen läsnäolon kuitenkin, mutta sängyssä sitä ei näkynyt.

Tihrustin puolisokeilla silmälasittomillani silmillä ympäri makkaria hämärässä. Sitten keksin! Se makasi linnan "lintulaudalla" ja tuijotti intensiviisesti. Tuli hiukan "every breath you take..." olo.

Pakko oli laittaa valo varovasti päälle ja hipsiä hakemaan kamera ja räpätä pari otosta vahtimestarista.


Musta ja Harmaa ehti jo viedä meidän otsikon pari päivää sitten, mutta ei se mitään, käytettiin sitä kuitenkin.

Emmää mitään kattellu, kunhan tässä tsillailin...

Kommentit

 1. Kommataan nyt tänne niin menee enempi oikeaan osoitteeseen :) Kissan öinen tuijotus on kyllä kuumotavaa, varsinkin jos sieltä tulee leikkihyökkäys perästä...

  Sissi lähettää vielä fanikuvan itsestänsä; jos joskus näkyy sisäpihalla moinen pörhöhäntäinen tyttö niin saa morjestaa :)

  http://img27.imageshack.us/img27/9251/imgp0438sz6.jpg

  VastaaPoista
 2. Sissihän on oikein kaunotar! Käyttekö te näytelmissä?

  VastaaPoista
 3. Tuijottava kissa on kyllä toisinaan pelottava. Anni istuskelee olkkarin ovella monesti ja vaan kyttää meitä. Siinä se saattaa istua puolikin tuntia jos me ei liikahdeta tai kutsuta sitä. Suunnitteleekohan se oikeasti murhaa?

  VastaaPoista
 4. Ei olla käyty näytelmissä (lähinnä emännän epäröinneistä johtuen). Mutta ilmeisesti Sissi olisi voinut pärjätäkin jotenkuten, saa nähdä jos sen vielä jonain päivänä uskallan viedä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!