Muonapostia


Saksasta tilattu paketti saapui vihdoin. Nopeasti se tulikin, periaatteessa alle viikossa tilauksesta, mutta kiitos Suomen postin kätevän systeemin, sen kotiin saaminen kesti yli viikon. Ovella oli ilmeisesti käyty jo perjantaina, mutta siihen aikaan kun henkilökunta oli töissä, joten maanantaina postin mukana tuli sitten lappu ja tänään Atte-kissan orja nouti paketin Maunon henkilökunnan sairastaessa.


Mauno oli luonnollisesti kärppänä paikalla, kun tuo mystinen paketti raahattiin sisään. Sitä piti tutkia niin viuhtoen, että terävää kuvaakaan ei saanut. Loppujen lopuksi kissamaiseen tapaan se pahvilaatikko oli kaikista kiinnostavin osa tilausta. Tosin myös putkilon muotoiset lattialla kieritettävät kilpikonnanruokapurkit olivat suosiossa.


Jos vaan Maunolle kelpaa niin meillä riittää nyt ruokaa piiitkäksi aikaa. On purkkia ja pussia, Mäymöriä, Cosmaa, Almo Naturea ja Shebaa.

Henkilökunnalla todettiin tänään bronkiitti ja korvapöpö, joten Mauno sai kokopäiväistä seuraa koko loppuviikoksi. Harmi vaan aika veltonpuoleista...

Kommentit

 1. Onpas teidän paketti seikkaillut. Meidän selvisi jo torstaina perille. Mäykynen ei kyllä ollut avannut ovea paketille, joten olivat jättäneet lapun, jolla sitten samana iltana noudettiin postista.

  Tiedä vaikka Maunon mielestä kilpikonnanruokapurkit olisivat kiinnostavia myös sisältä. Meillä ainakin kalojen levätabletit maistuvat hyvin Mäykyselle, jos sattuvat lattialle tipahtamaan.

  VastaaPoista
 2. Enää jää arvoitukseksi, miksi ruokaa tilattiin ulkomailta asti.. Erikoisruokaa, jota ei Suomesta saa vai sieltä tullen sitä sai paljon halvemmalla?
  nimimerk. utelias blogin lukija ;)

  VastaaPoista
 3. Höh, epistä että Mäykynen sai paketin jo torstaina.

  piisku,
  halvemmalla saa, ja kun tilaa kimpassa tai paljon kerralla, ei tule postimaksujakaan. Täältä tilattiin: http://www.zooplus.com/ ja esim. Almo Naturen purkit maksavat meidän vakkarikaupoissa noin 1,20 purkki kun täältä saa 0,99, joten sieltä saa kuusi purkkia kotimaisen viiden hinnalla. Kun niitä ostaa paketeissa, saa loppujen lopuksi ison säästön. Joissan ruuissa säästö on isompikin.

  VastaaPoista
 4. Meiltäkin lähti tänään taas tilaus. Kun on enemmän maukuja ruokittavana, niin nuo 400g purkit on varsin käteviä ja suhteessa vielä edullisempia kuin nuo pienet. Edellisestä tilauksesta kolmesta laatikosta yksi ei saapunut koskaan perille, mutta muuten on tilaukset menneet ihan hyvin. Kerran tosin tuli koiranruokaa vaikka en ollut tilannut, mutta löytyi sillekin sitten syöjänsä.

  VastaaPoista
 5. Meillä ei oikein voi tilata noita isompia, vaikka ne käteviä olisikin, kun Mauno on sen verran nättinokkainen, ettei oikein tykkää syödä jos ruoka on ollut välillä jääkaapissa. Ei vaikka lämmittäisi, blandaisi lämpimällä vedellä, antaisi lämmitä...

  Vähän jo jänskättää Cosman 170 g purkit, niistä kun riittää kahdelle aterialle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tiedosta! Laitan vinkkilinkin korvan taakse. Ja tietenkin pitää kysyä mitä arvon karvaherrat ovat asiasta mieltä ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!